Barbatii, mai greu de multumit in privinta ceasurilor decat femeile

Barbatii sunt mai greu de multumit atunci cand vine vorba de ceasuri pentru simplul motiv ca la ei ceasul nu e atat o bijuterie, cat un mijloc practic de a afla ora si de a impresiona la evenimente, la intalniri. In 2014, ceasurile simple si clasice pentru barbati au fost la moda, ceasuri casio, ceasuri barbati fiind cele mai cautate atat pentru designul lor deosebit, cat si pentru raportul calitate-pret care a fost intotdeauna cel mai bun de pe piata. In 2015 sunt la moda ceasurile din otel, cu multe functii si un design deosebit, dar minimalist, cu o cromatica neutra si un cadran cat mai mare.

Ceasurile trebuie sa dureze cat mai mult asa ca materialele din care sunt facute cureaua si cadranul trebuie sa fie cat mai rezistente, din silicon sau otel, cu eventuale straturi de dublura pentru o mai mare siguranta. Multe dintre modelele de ceasuri barbati sunt rezistente la apa, la socuri si cazaturi, au functii speciale pentru deplasarile la munte sau perioadele in care se face multa miscare, iar combinatiile de silicon si plastic le fac si mai solide, ferindu-le de zgarieturi vizibile. Si pentru ca discutam despre ceasuri pentru barbati, trebuie sa spunem ca in cazul lor conteaza foarte mult si designul, modul in care arata. Ele trebuie sa fie impunatoare, masive, in ton cu personalitatea masculina, sa se potriveasca tipului de mana si sa se asorteze cu imbracamintea domnilor. Ceasurile cu bretea din ceramica sunt foarte elegante si sunt printre cele mai bune pentru barbatii puternici, care stiu ce vor si isi doresc sa faca impresie buna oriunde se duc.

Cele cu afisaj digital sunt de preferat celor cu afisaj analog doar daca barbatul care le poarta nu este adeptul unui astfel de ceas, in rest, afisajul digital e potrivit pentru mai toate ceasurile barbatesti pentru tinute business sau casual. Aerul vintage si cromatica variata, bratarile din piele si tipurile diferite de texturi ale cadranului sau modelelor aplicate transforma fiecare ceas intr-o bijuterie pe care barbatii o vor purta tot timpul cu placere.