Price Zebra este locul unde gasiti informatii despre electrocasnice si drepturile consumatorului

Ca in orice spatiu delimitat cumva de niste granite, si pe Internet exista anumite reguli destul de stricte pe care internautii sunt nevoiti sa le respecte, la fel si comerciantii care isi dezvolta afacerile in online. Ca intr-o tara civilizata, si in spatiul virtual consumatorii au niste drepturi clare pe care multi nu prea le cunosc. Fara a face aici o radiografie completa a drepturilor consumatorului care isi face cumparaturile online, vom spune doar ca orice isi doreste un produs il poate cumpara in termenii stabiliti de o anumita companie, in urma unei tranzactii corecte si echitabile.

Cu alte cuvinte, nu ai cum sa iei masini de spalat online si sa platesti in mere sau sa primesti acasa in loc de aer conditionat un ventilator de masina. In primul rand, asa cum se arata si pe Price Zebra, un website cu review-uri complete despre zeci de produse electrocasnice, consumatorul are dreptul sa fie informat in amanunt despre toate datele produsului si companiei care-l vinde. Pe de alta parte, orice produs defect se returneaza obligatoriu comerciantului in baza unei politici de retur, siguranta consumatorului primand in fata oricarui interes comercial sau civil. Preturile indicate de comercianti trebuie sa fie clare si pe unitate, pentru ca orice client sa poata compara imediat si sa cumpere produsul mai avantajos pentru el. Securitatea online trebuie sa fie garantata de orice comerciant, adica orice tranzactie cu cardul sa fie securizata, criptata, cu niste conditii clare si fara posibilitatea fraudarii pe parcursul lor. Drepturile consumatorului sunt garantate si supravegheate permanent de autoritatile statului, asa ca nu ne ramane decat sa ne informam si cat se poate de corect inainte de orice cumparaturi online. Cum? Foarte simplu, cu un simplu click pe Price Zebra, acolo unde vom descoperi zeci de review-uri independente la produse cautate din toate categoriile de electrocasnice, date tehnice la zi si plusuri si minusuri pentru fiecare produs.

Parerea editorilor si a userilor este si ea importanta si asta pentru ca puteti afla detalii in plus despre cat de bine sau cat de rau functioneaza un aparat de aer conditionat, de exemplu. Si daca va doriti sa aflati din timp cele mai bune oferte, o puteti face usor tot prin Price Zebra, urmarind sectiunile speciale cu oferte si link-urile externe catre magazinele online care au preturi avantajoase la electrocasnicele si electronicele vizate.