Patut-Bebe.ro: revista online cu sfaturi si idei

http://www.patut-bebe.ro - Tot ce trebuie sa stii despre patuturi si alte accesorii din camera bebelusului. Revista online cu sfaturi si idei practice.

Site-ul este structurat in 6 categorii principale:
1. Accesorii camera bebe - Sfaturi utile si practice Tot ce trebuie sa stii despre alegerea accesoriilor pentru camera bebelusului. Sfaturi utile si practice.
2. DIY - Usor si practic : Accesorii pentru bebe home-made. Afla cum poti face chiar la tine acasa : accesorii pentru camera bebelusului, jucarii pentru bebelus, decoratiuni camera bebe...DIY - Usor si practic!
3. Mobila camera bebe - Sfaturi si idei practice
Tot ce trebuie sa stii despre alegerea mobilei pentru camera bebelusului si despre intretinerea ei. Sfaturi si idei practice.
4. Patut lemn - Recomandari si idei practice
Tot ce trebuie sa stii despre alegerea patutului din lemn, despre tipurile de paturi din lemn pentru copii sau despre intretinerea patutului.
5. Patut pliant - Sfaturi si idei practice
Tot ce trebuie sa stii despre alegerea patutului pliant, despre tipurile de paturi pliante sau despre intretinerea patutului.
6. Patut transformabil - Sfaturi si idei practice
Tot ce trebuie sa stii despre alegerea patutului transformabil si despre intretinerea lui. Avantaje si dezavantaje Patut transformabil. Sfaturi si idei practice.
Daca vrei sa afli ce patut sau ce mobilier sa alegi pentru bebe sau cum realizezi singur accesorii pentru camera bebelusului, viziteaza Patut-Bebe.ro, revista online cu sfaturi si idei pentru parinti.