Indepartarea tatuajelor este mai usoara de acum gratie canadienilor

Moda tatuajelor a prins contur in toata lumea. Fete si baieti, barbati si femei, toti se tatueaza in cele mai neasteptate zone, isi inscriptioneaza numele iubitei, iubitului, isi tatueaza cele mai ciudate reprezentari ale idealurilor lor. Odata cu trecerea anilor, anumite tatuaje nu mai au aceeasi insemnatate si trebuie sa dispara de pe corp.

Daca la tatuare se folosesc instrumente speciale si ace, tus special, la indepartarea lor, lucrurile sunt mai complicate. Depinzand de cat de adanc au fost tatuate, tatuajele sunt uneori foarte greu de curatat, raman arsuri, pielea se irita, raman si sechele la nivelul straturilor superioare ale pielii, locul devine urat si dureros. Din fericire pentru toti posesorii de tatuaje care vor sa scape de ele fara dureri sau alte afectiuni ale pielii, un canadian a inventat o crema speciala, usor de aplicat, care poate scoate imediat tusul din piele si poate lasa zona curata, refacerea fiind 100% in doar cateva zile. La baza oricarui tatuaj sta un raspuns imunitar al pielii si al celuelor sale, care nu fac altceva decat sa absoarba mai mult sau mai putin cerneala, aparand si tatuajul propriu-zis in functie de zonele in care cerneala este absorbita total sau partial.

Crema canadianului nu ataca deloc pielea, determinand doar un alt raspuns din partea organismului prin trimiterea de celule noi catre zonele unde sunt celule cu tus, in timp acestea disparand, fiind distruse de celulele nou aparute acolo. In timp, tatuajele dispar, iar laserul nu va mai fi folosit la indepartarea tatuajului. Nu se stie inca cata crema va fi utilizata ca sa scoateti un tatuaj mare, insa la un calcul simplu vedem ca nu va costa mai multe de cateva zeci de dolari.