Spune adio durerii cu scaun masaj iRest

Ai dureri de spate, gat, picioare, cap? Medicamentele nu isi fac efectul iar durerea persista zile la rand? Cu siguranta nu esti singurul care se confrunta cu astfel de necazuri. In general oamenii care au un loc de munca static, care implica miscari repetate, monotone, in pozitii nu tocmai confortabile pentru corpul uman sau cei care stau foarte mult in picioare au tendinta spre a dezvolta boli si afectiuni care se manifesta prin dureri acute.

Singura scapare, de altfel si foarte confortabila, este sa incerci un scaun masaj modern, de la cei mai buni producatori de pe piata. In rafturile virtuale ale magazinului online cu fotolii si scaune de masaj Komoder.ro puteti admira si comanda imediat cele mai performante dintre ele, produse de cinci producatori de top din industria de profil. Asftfel, veti scapa imediat de durerile de coloana si de cele de brate si umeri cu scaun masaj iRest, model 2015, cu program special de masaj prin dubla tragere, ideal pentru o coloana vertebrala chinuita si incordata. Avantajul major al acestui model e dat de masajul 3D, o inovatie in masaj, si cel pentru brate si umeri, cu perne de aer. Alt model de scaun masaj va poate ajuta sa va relaxati complet muschii spatelui si cei din jurul coloanei vertebrale, oferind un masaj complet si profesionist, exact cum e cel de care aveti parte in orice salon de masaj. Pe langa masajul 3D si cel pentru zona bratelor, scaunele de masaj de la iRest pot face si o scanare preliminara, unele modele imbinand chiar cele mai cautate functii scaun masaj, in speta zero gravity, masajul 3D, cu perne de aer si incalzire.

Incalzirea e posibila gratie unui dispozitiv special care actioneaza asupra degetelor si reduce eficient rigiditatea sau durerea musculara, principalele cauze ale durerilor acute din acele zone. Scaunele pentru masaj Inada, Humantouch sau Sanyo ofera in plus si alte functii pe care le puteti descoperi doar pe Komoder.ro, impreuna cu cele mai noi tehnologii de pe piata.