Perdele de dus

In ziua de azi cu totii tinem mult la felul in care aratam, ne comportam, si, mai ales, la cum ne arata locuinta. Ne ingrijim pana si de cele mai mici aspecte cand vine vorba de locul in care traim si in care vom primi musafiri cand va fi cazul, fiecare camera in parte trebuie sa fie curata, totul aranjat si totul sa se potriveasca cu camera si cu personalitatea noastra.

Primele lucruri de care avem grija cand ne mutam undeva sau decoram sunt camerele, deoarece in ele se petrece cel mai mult timp, insa toate au nivelul lor de importanta. Nu poti trai intr-un apartament sau intr-o casa in care nu se poate gati fiindca bucataria nu este gata, sau o locuinta fara baie, fara toaleta, de aceea, este mai important sa ne ocupam prima data de ele. Mobila de baza este de inteles ca va fi prima achizitionata si montata, abia dupa aceea incepe decorarea propriu-zisa. Asa cum pentru dormitoare, sufragerii si alte camere exista nenumarate idei la tot pasul, nici baile nu trebuie neglijate. Baile sunt intr-un fel centrul unei locuinte, daca o locuinta nu are baie, este imposibil de trait. De fapt, nu imposibil, dar pentru a atinge niste standarde, orice locuinta ar trebui sa aibe cel putin o baie. Asa cum exista autocolante de pereti, vaze speciale sau alte decoratiuni pentru incaperi, si pentru baie exista decoratiuni speciale. Faianta nu intra in aceasta categorie, insa, dat fiind ca si ea poate fi aleasa in anumite culori si modele, decoratiunile ar trebui sa se potriveasca cu aceasta.

Un obiect care tine atat de decorare, dar care este si de folos, este perdeaua de dus. Poate suna de moda veche, insa perdelele de dus se cauta mult in ziua de azi. Ele au mai multe avantaje si, pe langa asta, aici nu ne referim la perdelele pe care le vedeam acum 10 ani, puse pe niste inele si care abia de infatisau o imagine. Acum putem alege dintr-o gama intreaga, ba chiar le putem si personaliza, si au un aspect mult mai modern. In loc de galerie, acum se poate folosi si o sina, cum se gaseste la perdelele pentru camere, si care ii ofera si un aspect mai nou. Exista perdele de dus care au mesaje amuzante, perdele cu imagini, de fapt, exista perdele de toate felurile. Cat despre avantaje, perdelele de dus sunt mai folositoare decat par. In primul rand, servesc drept paravan pentru toata apa care, in mod normal, ar fi ajuns pe jos si, astfel, se evita crearea unei baltoci, deci scad sansele de inundatie si de lovituri, deoarece se provoaca multe accidente, mai exact alunecari, pe apa care se face pe jos de la dus.

Perdeaua de dus poate servi si drept paravan propriu-zis. In cazul in care cineva intra in baie fara sa stie ca este cineva inauntru, e numai buna o astfel de perdea, fiindca fereste de ochii bagaciosilor. O perdea de baie are multe avantaje si este si un element de decor interesant, achizitionarea unui astfel de produs nu poate aduce decat beneficii.