Ai de gand sa-ti iei un canar? Atunci ai nevoie si de o colivie

Pentru cei care nu prea se impaca cu plimbatul unui caine in fiecare zi sau cu schimbatul nisipului si mirosul neplacut al pisicilor, un canar sau niste pasari exotice micute sunt solutii de compromis pentru a avea totusi un animalut de companie.

Usor de hranit si ieftin de intretinut, canarul e cea mai comuna pasare pe care oamenii au ales sa o aiba aproape in bucatarie, pe balcon sau in sufragerie. Daca unui caine nu-i trebuie decat un pres sau un cos special, canarii si pasarile exotice mici isi petrec intreaga viata din casa omului in colivii. Desi par putin sinistre, ca niste inchisori cu multe gratii, coliviile sunt niste casute pe care canarii le adora, unde se joaca, dorm, fac cunostinta cu tine, proprietarul, stapanul lor.

La Animalul Fericit, magazin online cu accesorii si hrana pentru toate tipurile de animalute de companie, ai peste 200 de colivii de toate marimile si in toate formele, pentru o pasare sau mai multe, cu accesorii adaptate marimii acestora si culori in ton cu sexul perechilor. Mai mari sau mai mici, coliviile sunt confortabile, gratiile metalice sunt din plastic, accesoriile sunt special gandite pentru distractie, adaptare si hrana. Intretinerea lor e foarte simpla, partea de jos se scoate, tavitele sunt detasabile, accesoriile, la fel. Si daca tot am amintit de distractie, trebuie sa stiti ca leaganele pe care le au ca dotare standard multe dintre colivii le permit micutilor parteneri necuvantatori sa se balanseze, in vreme ce oglinda cu clopotel le va insenina chipul cu penaj multiculor si le va face viata in captivitate mai palpitanta. Optional, pot fi cumparate suporturi-stativ speciale pentru amplasarea coliviilor, acestea avand si inel practic pentru agatarea intr-o camera, de tavan sau alte suporturi suspendate. Usita sau usitele de acces in colivie sunt usor de folosit si va permit sa-i dati druml rapid prietenului ciripitor.

Printre accesoriile incluse de numara hranitoarele, adaptoarele, betele, cleme pentru verdeta, hranitoarea desert. Hranitoarele sunt din plastic transparent si se gasesc in exteriorul coliviei pentru hranire si adaptare rapida si facila. Betele le ajuta sa se mentina in echilibru si sa doarma linistite, iar picioarele le sunt mereu protejate pentru ca fiecare bat are deasupra un strat format din cauciuc moale.