Buchete de mireasa

Nunta, un eveniment de pret in viata fiecaruia, trebuie sa iasa ca la carte, iar fiecare lucru trebuie sa stea la locul lui pentru a nu strica armonia. Nunta necesita multe cercetari si un consum mare de energie, atat fizica, cat si psihica. Dupa ce locurile au fost alese, invitatii au confirmat prezenta iar decoratiunile au fost facute, vine momentul in care mireasa trebuie sa-si ofere cateva clipe de liniste, pentru a-si construi, exact cum doreste, tinuta si tote ce tine de aceasta.

Rochia este elementul crucial in ziua evenimentului; la fel si pantofii. Si sa nu uitam de par, machiaj si manichiura sau de buchetul de mireasa, unul din cele mai importante elemente ale tinutei. Tinuta unei mirese nu este completa fara buchetul de flori. Exista nenumarate firme sau site-uri care se ocupa cu aranjamente florale pentru nunti, deci, implicit, si cu buchete de mireasa. Pentru a da tinutei un ton special, buchetul poate fi personalizat de mireasa insasi, cu ce flori doreste si, mai ales, in ce culori doreste, astfel incat sa iasa totul perfect. Buchetul joaca un rol mai important decat se crede. El devine un simbol al tineretii si frumusetii, pe scurt, ia infatisarea viitoarei sotii din ziua nuntii, care trebuie sa fie memorabila. Exista nenumarate modele de buchete dintre care o mireasa poate alege. Mai toti producatorii au cel putin un album foto cu astfel de buchete, facute de ei sau comandate in trecut de alte mirese, de unde o mireasa isi poate alege. De asemenea, se pot face buchete de mireasa si pe comanda, dupa placul total al viitoarei mirese, ceea ce ar da un plus de originalitate tinutei acesteia. Florile sunt de buna calitate, fara impuritati si bine ingrijite, deoarece nu poate exista un buchet defect in ziua unei nunti.

Exista cateva tipuri standard de buchete: cu floarea mare in mijloc, cu flori mari si mici asezate proportional, cu flori de aceeasi marime, realizate in fuctie de culorile dorite: in doua culori, intr-o culoare, in cateva culori cu frunze printre flori, iar la final, in functie de partea pe care mireasa o tine in mana. Aceasta poate fi acoperita cu un material, dand un aspect elegant, sau florile pot sa fie pur si simplu legate cu o panglica. Oricare varianta de buchet ar fi aleasa, cu siguranta se va camufla in ideea de nunta si va impresiona pe toata lumea.