Lupta cu emotiile negative si cu piedicile mentale prin Breakthrough Coaching

O sesiune personala de Breakthrough Coaching este o modalitate adaptata personalitatii tale prin care veti invata diverse metode si tehnici ce te vor scapa de emotiile negative, de deciziile limitate sau imposibile si ganduri care nu te lasa sa inaintezi. Cu ajutorul Time Line Therapy si tehnicilor specifice NLP, Breakthrough Coaching distruge orice stari conflictuale din mintea ta. Poate esti constient de valorea ta si de valorile din jurul tau, insa cu siguranta nu esti constient de valorile subconstiente care iti ghideaza comportamentul.

Breakthrough Coaching aliniaza valorile constiente si subconstiente pentru atingerea obiectivului/obiectivelor propuse. http://www.nlpdiscovery.ro iti pune la dispozitie astfel de sesiuni si asistenta profesionala pentru ca tu sa evoluezi si sa iti mearga totul ca pe roate. Breakthrough Coaching este ideal pentru: Imbunatatirea relatiilor. Imbunatatirea sau dezvoltarea carierei. Imbunatatirea starii de sanatate a psihicului si a tonusului general. Amelirorarea problemelor mentale sau emotionale. Recastigarea increderii in sine. Cresterea motivarii. Ai nevoie de Breakthrough Coaching daca te gasesti in situatii similare care se tot repeta si din care nu poti iesi din cauza comportamentului nepotrivit sau te trezesti spunand: As fi vrut sa…, dar… Daca as fi gasit o cale sa fac… Nu pot sa uit de… Nu pot sa fac asta sau aia. De ce tot fac asta tot timpul? Nu pot sa-i fac fata. Este totusi prea dureros. Ma intreb cum de reusesc ceilalti sa depaseasca asa probleme.

Principiul de functionare al sesiunii de Breakthrough Coaching este unul simplu: in 5-10 ore esalonate pe zile, saptamani, stai fata in fata cu profesionistul din acest domeniu. Fiecare sesiune va fi orientata pe probleme specifice clientului, va fi realizat un istoric personal detaliat pentru a se ajunge la esenta problemei. Individul va invata si isi va insusi tehnici si metode de a depasi problema si a putea sa rezolve altele similare in viitor. La finalul sesiunii de Breakthrough Coaching vei avea un nou set de valori si de credinte despre tine care te vor ajuta sa te indrepti in directia cea buna si sa ai succes in toate activitile la care iei parte in viitor.