Topul celor mai bune filme de actiune

Probabil sa majoritatea fetelor prefera filmele romantice si dramatice, in timp ce pe baieti ii atrage actiunea. Daca nu curge sange si daca nu se aude zgomot de arme, ceva nu este in regula. Insa, astfel de filme au farmecul lor aparte, dat tocmai de actiunea care te cuprinde si astfel ajungi sa te simti parte din film, eroul care salveaza lumea…Bineinteles, toate acestea cu ajutorul unui scenariu bun si al unor actori profesionisti…

Cateodata este bine sa lasam servetelele deoparte si sa vizionam un film de actiune. Sa ne inarmam deci cu popcorn, chipsuri si o cola, pentru a viziona cele mai bune filme de actiune.

The lone survivor” este un film a carui actiune se invarte in jurul lui Marcul Lutrell (interpretat de Mark Wahlberg), un membru al echipe Navy SEAL. Acestia incearca sa il captureze pe un important taliban. Planul nu a decurs cum vroiau ei, iar Lutrell si echipa au fost luati prizioneri de cei pe care ii vroiau captivi. Acum, viata le este pusa in pericol.
Rush” este un film nominalizat la Globurile de Aur. James si Nikki sunt piloti foarte buni de Formula 1. Acestia se afla intr-o competitive permanenta, fiind dispusi sa riste totul, chiar propria lor viata, pentru a fi campioni.
Skyfall” este din seria James Bond. Agentul 007 trebuie sa se confrunte cu un infractor foarte periculos. Misiunea lui este sa il infrunte pe intractor, avand parte de o serie de evenimente pline de adrenalina.
Fast & Furious” este un film pe placul tuturor. Are putin din toate genurile, iar Van Diesel si regretatul Paul Walker fac un duo uimitor. Acestia fura de la oameni bogati care au facut bani necinstiti si au intotdeauna pe urmele lor politia, care in partea a cincea cere ajutorul lui Van Diesel si echipei sale.
Salt” este un film care se invarte in jurul personajului principal, Angelina Jolie. Este agenta CIA, fiind insa considerata spion rus. Nimeni nu stie cine este de fapt Evelyn Salt.
Getaway” este un film de actiune care se concentreaza in jurul Selenei Gomez. Aceasta lupta pana la capat impotriva raului, binele invingand intotdeauna.