Sfaturi pentru purtarea cu lejeritate a pantofilor cu toc

Tinutele elegante sau cele office impun, adesea, pantofi cu toc. Daca in viata de zi cu zi esti obisnuita cu incaltaminte lejera, sport sau cu toc mic, la o petrecere sau un eveniment deosebit la birou, esti obligata sa porti pantofi cu toc, sa te imbraci elegant si sa impresionezi printr-o tinuta cu adevarat feminina.

Nu orice femeie este obisnuita sa poarte pantofi cu toc, iar in situatia in care este obligata sa faca acest lucru, se simte inconfortabil, picioarele sunt grele, calca stramb sau se impiedica. Afla ce poti sa faci ca sa nu te chinui atunci cand porti o pereche de pantofi cu toc inalt:

Cumpara pantofi cu o jumatate de numar mai mari, pentru a nu avea probleme cand picioarele ti se umfla. Atunci cand te strang pantofii, durerea se resimte in tot corpul si ti se poate citi pe fata.
Poarta-i prin casa cateva zile inainte ca sa te obisnuiesti cu ei. Nu alege sa-i porti pentru prima data in ziua evenimentului. Vei avea surpriza sa te stranga, sa te jeneze si sa nu poti sa stai in picioare.

Nu atrage atentia asupra faptului ca porti o pereche de pantofi cu toc, cand toata lumea te stie adepta tinutelor lejere si a incaltarilor joase. Poarta-te natural si incerca sa stai cat mai mult jos.
Alege sa porti o pereche de pantaloni office lungi care sa acopere o mare parte a piciorului si tocului. Chiar daca, din lipsa de obisnuita, vei calca stramb, pantalonii lungi si largi vor musamaliza acest lucru.

Alege o tinuta vestimentara foarte colorata care sa atraga privirile, punand astfel, in umbra, pantofii inalti sau faptul ca nu te descurci sa mergi atat de bine pe pantofi cu toc inalt.
Daca evenimentul necesita pantofi cu toc si statul foarte mult in picioare, tine picioarele incrucisate si muta-le din cand in cand. In interior, tine degetele stranse ca, atunci cand le dai drumul sa pasesti, sa nu ti se umfle si sa se vada urat din pantofi.

Pantofii cu toc implica anumite sacrificii, insa nu sunt imposibil de purtat, chiar si zi de zi. Pantofii cu toc se impun in cazul tinutelor elegante, office sau de seara, deoarece aduc un plus de eleganta si feminitate. Asortati corect, acestia iti definitiveaza tinuta si o pun si mai mult in valoare.

Poti alege sa cumperi pantofi online: vei plati mai putin, vei economisi timp pretios si nu vei avea picioarele obosite dupa lungi cautari prin magazine. Comanda online si lasa-ti picioarele sa se odihneasca inainte de a purta pantofi cu toc pentru ocazii sau evenimente office care impun tinute elegante.