Ingredientele unei nunti de succes

Nunta este un eveniment important in viata fiecaruia dintre noi. Mai mult decat atat, este foarte important ca acest eveniment sa fie unul memorabil, organizat ca la carte. Muzica, decoratiuni, invitatii, alegerea verighetelor, gasirea restaurantului potrivit, gasirea fotografului si cameramanului etc. sunt doar cateva din aspectele importante ale unei nunti.

Pentru ca nunta ta sa fie una de basm de care isi vor aminti toti invitatii tai, trebuie sa stii care sunt ingredientele unei nunti de succes:

Muzica este elementul cheie al unei petreceri reusite – am pus muzica pe primul plan deoarece petrecerea de nunta este cea de care isi vor aminti atat mirii cat si nuntasii. Un Dj profesionist sau o formatie de muzica live bine aleasa vor garanta succesul petrecerii tale. Nu uita ca pentru gasirea unui Dj profesionist sau a unei formatii live ai nevoie de timp.

DJ-ul trebuie sa fie foarte rabdator si atent la rugamintile invitatilor, trebuie sa te convingi ca DJ-ul detine in playlistul sau toate genurile de muzica si ca poate sa le foloseasca pe parcursul intregii seri creand o atmosfera de petrecere!

Alegerea restaurantului in care va avea loc petrecerea de nunta – cu privire la acesta trebuie sa iei in calcul numarul de invitati pe care ii ai. Nu este suficient sa alegi restaurantul doar pentru ca acesta este frumos si curat. Este important ca spatiul pe care ti-l pune la dispozitie sa fie suficient pentru numarul de invitati pe care il ai. Nimeni nu s-ar simti bine la o petrecere in care nu se poate misca in voie, din cauza lipsei de spatiu, atat la masa, cat si pe ringul de dans.

Decoratiunile interioare sau decorul restaurantului trebuie bine gandite, mai ales daca ai ales o nunta cu o anumita tematica. Daca ai simt artistic te poti ocupa de acest aspect, insa, indicat ar fi sa contactezi o firma specializata pe acest segment. Daca sunt adevarati profesionisti este suficient sa le spui cam ce-ti doresti pentru a avea decorul mult visat.

Nu uita ca un plan al nuntii bine intocmit te ajuta sa planifici eficient, sa te organizezi foarte bine si sa iti amintesti totul pentru ca, in final, nunta ta sa fie un adevarat succes.