Echilibru energetic pentru intreaga familie

Un mijloc eficient de protectie a organismului in fata agresiunilor de tot felul din mediul inconjurator, Torser este unul dintre dispozitivele care cu siguranta nu trebuie sa lipseasca nimanui. Cu atat mai mult cu cat vorbim despre un dispozitiv portabil, singurul de acest gen, care asigura echilibrul bioenergetic al persoanei care il poarta. Pentru ca in mod cert fiecare dintre noi foloseste in fiecare zi telefonul mobil sau televizorul, iar majoritatea in plus si laptopul, PC-ul sau tableta, pentru ca in general cei mai multi dintre noi folosim mijloacele de transport in comun care circula pe baza de curent electric (metrou, tramvai, troleibuz) si pentru ca in general e imposibil sa evitam zone cu cabluri electrice sau zone in care se afla antene de telecomunicatii, cu totii suntem expusi unui risc mare de a suferi de diverse afectiuni generate de dezechilibre energetice.
Aparatura electronica are efecte negative asupra organismului uman, din cauza campurilor de torsiune de stanga pe care le creeaza. Torser este cel care poate contracara aceste campuri, generand artrificial campuri de torsiune de dreapta, care le deviaza si le blocheaza pe cele negative pentru organismul uman. Cum ar fi sa nu mai aveti dintr-o data dureri de cap, ameteli, stare de stress continua, dureri articulare? Cum ar fi sa va simtiti dintr-o data bine, iar organismul dumneavoastra sa nu mai fie afectat de nicio agresiune din mediul exterior? Cu Torser acest lucru este posibil, iar pentru ca si cei din jur sa se bucure de aceeasi sansa. 

La www.torser.net numai acum, puteti beneficia de o promotie Torser deosebita, prin care cumparati 2 dispozitive Torser la 440 de euro (40 de euro reducere fata de 480 cat ar fi fost pretul intreg), iar la 3 dispozitive Torser cumparate (660 de euro) primiti unul gratuit si la 5 cumparate (1045 euro) primiti doua astfel de dispozitive gratuit.