Tendintele pentru nunta anului 2014

Celebra pentru femeile din intreaga lume din prezentarile de moda ale marilor designeri, dar si din colectiile lanturilor de magazine de pretutindeni, dantela este unul dintre cele mai elegante si mai sexy materiale din moda femina. Si se pare ca nu numai. 

Daca timp de doua sezoane dantela a fost unul dintre trendurile principale pentru vestimentatia feminina, iata ca in 2014 este randul nuntilor sa fie guvernate de acest material. Si nu numai in ceea ce priveste vestimentatia mirilor, ci mai ales in ceea ce priveste crearea modelelor de invitatii nunta. Chiar daca nu vom trimite, la propriu, oaspetilor invitatii din dantela, ea va arata senzational montata pe diverse suporturi, de la carton la cutii din lemn, hartie sau orice alt material din care este realizata invitatia. Poate fi vorba despre o floare din dantela, sau despre o fundita, sau despre bordurarea invitatei in sine cu dantela… oricum ar fi, va fi ceva inovator si va ramane cu siguranta in mintea invitatilor. Aceeasi tema dantelata a invitatiilor se poate regasi mai apoi in felul cum vor arata place card-urile, sau chiar in panglica ce leaga buchetele miresei si nasei. Daca va place dantela si alegeti sa folositi un astfel de model inedit pentru invitatii, va veti bucura de un efect surprinzator cu inserturi in dantela pe nuante de roz (unul dintre cele mai importante trenduri coloristice cand vine vorba de nuntile anului 2014), rosu imperial sau Bordeaux, dar si pe nuante de albastru, si el la mare cautare anul viitor. 

Oricare ar fi culoarea pentru care optati, moderatia se recomanda: daca alegeti o invitatie cu textura din dantela, alegeti un model simplu, fara alte incarcaturi (flori, fundite, inimioare, etc) si, in egala masura, alegeti un plic asortat coloristic, dar nu tot cu motive dantelate, pentru ca va arata prea incarcat si pentru unii poate parea prea siropos.