5 momente potrivite pentru a cumpara mai ieftin

Daca esti un mare fan al cumparaturilor, este posibil sa fi observat cum tricourile, pantalonii, puloverele sau rochiile costa mai mult sau mai putin decat in anul precedent. Probabil nu sunt multi cei care au observat schimbarea de pret, insa pentru cei care au facut-o exista si o explicatie. Hainele pot capata diferite preturi in functie de anumiti factori. Fie ca vorbim de perioadele de sfarsit de sezon sau de aparitia sarbatorilor, pretul acestora poate creste sau scadea vazand cu ochii. Luand in calcul toate aceste considerente, iata care sunt cele mai bune zile/perioade ale anului pentru a cumpara haine:

26 decembrie 

A doua zi dupa Craciun este o zi perfecta pentru a cumpara haine. Daca esti dispus sa investesti o suma mai mare de bani, poti gasi cele mai bune oferte si cele mai bune selectii.

Cea mai buna zi pentru a cumpara haine - joi

In timpul altor anotimpuri, in aproximativ sase saptamani dupa ce un produs ajunge in magazine, beneficiaza de reducere. Daca hainele nu s-au vandut dupa aceasta perioada, managerii incep scaderea preturilor. Aceste vanzari apar de multe ori ca parte a vanzarilor de weekend, care incep adesea in zilele de joi.

Cea mai buna luna pentru a cumpara haine de iarna


Ianuarie sau februarie. Majoritatea oamenilor care au nevoie de haine de iarna le cumpara atunci, pentru incepe perioada reducerilor. Cu cat astepti mai mult, vei putea beneficia de oferte considerabile. Cu toate acestea, exista riscul aparitiei articolelor de primavara, moment in care cele de iarna ar putea disparea de pe rafturi.

Cea mai buna luna pentru a cumpara haine de vara

Septembrie. La fel ca in perioada de iarna, exista si o luna de vara potrivita pentru a face cumparaturi. Prin urmare, tot ceea ce a ramas nevandut in timpul lunilor de vara, va putea fi redus in luna septembrie cu pana la 90% din pretul initial. Spre exemplu, poti cumpara tricouri dama ieftine de vara, chiar daca sezonul s-a terminat. Niciodata nu stii cand vei avea nevoie de ele.

Cea mai buna luna a anului pentru a cumpara costume

Costumele se cumpara pe tot parcursul anului, dar de obicei, ianuarie este o luna nefavorabila vanzarilor, iar din acest motiv magazinele reduc preturile. Astfel, exista posibilitatea achizitionarii unor costume de calitate, la preturi vizibil avantajoase din punct de vedere financiar. Prin urmare, iti poti imbogati garderoba cu doar cateva sute de lei, in locul a catorva mii.

Pentru ca moda se reinventeaza permanent, la fiecare sfarsit de sezon exista posibilitatea unor reduceri. Prin urmare, poti avea aceleasi haine de designer la care visai in urma cu cateva saptamani, la preturi mult mai accesibile. Cu toate acestea, acorda atentie sporita etichetelor din magazine. Au existat multe cazuri in care reducerile insemnau, de fapt, cresteri de preturi sub o alta forma.