Mini camerele de supraveghere - un raspuns la intrebari

O mini camera de supraveghere este un dispozitiv mic de inregistrare, proiectat pentru a fi mai greu de remarcat decat o camera de supraveghere obisnuita. Camerele de supraveghere mini sunt construite, de asemenea, pentru a servi aceluiasi scop fundamental - de a inregistra imagini acasa sau la birou - singura diferenta constand in marimea dispozitivului, care permite ascunderea acestuia, pentru a filma fara stirea celor din incapere.

In timp ce multe camere de supraveghere in miniatura, pur si simplu, arata ca mici camere video sau dispozitive de inregistrare, cele mai multe sunt fabricate in mod deliberat ca sa arate ca diferite obiecte statice sau mobile. Mini camerele de supraveghere pot fi plasate in interiorul unor obiecte cu aspect decorativ ca: ursuletii de plus, ceasuri, plante, tablouri etc., dar pot fi atasate si la obiecte personale, cum ar fi ochelarii de soare, brelocurile, brichetele, ceasurile de mana sau stilourile. Folosind o mini-camera de supraveghere incastrata intr-un obiect personal, poate face ca dispozitivul sa fie mobil si sa poata fi folosit oriunde.

Camerele de supraveghere create pentru a inregistra activitatile bonelor reprezinta cel mai popular tip din randul camerelor mini. Acestea pot fi ascunse cu usurinta in interiorul jucariilor copiilor, a alarmelor de fum sau in alte elemente decorative din casa. De asemenea, aceste mici dispozitive pot avea mai multe utilizari interne si includ utilizarea lor in timpul oricarei activitati (spre exemplu, atunci cand un strain vine in casa si ramane nesupravegheat).

Multe camere supraveghere sunt acum construite pentru a fi wireless, astfel incat detinatorii sa le poata ascunde oriunde, fara riscul de a fi descoperite usor. Proprietarii pot avea optiunea de a trimite imaginile sau inregistrarile video direct catre dispozitivele mobile, cum ar fi smartphone-urile, tabletele sau laptop-urile personale. Cu toate acestea, este necesara configurarea acestei optiuni si in computer/telefon. Proprietarii ar putea avea, de asemenea, acces la ele de la distanta, in functie de modelul de dispozitiv pe care l-au ales pentru utilizare.

O camera de supraveghere mini poate veni si cu o functie video recorder digital. Acest lucru poate permite proprietarului sa inregistreze evenimente fara utilizarea unei bande analogice. Daca un utilizator considera ca este necesar sa posteze apoi o inregistrare in mediul online, o poate face cu usurinta. Viziteaza sdsmag pentru mai multe informatii.