Terenuri la padure

Pentru ca stiu cat de greu este sa gasesti un teren bun in apropierea Bucurestiului, m-am gandit sa impartasesc cu voi un site pe care l-am gasit nu cu mult timp in urma, dupa idelungi cautari. Este vorba de site-ul terenurilapadure.ro.
    Site-ul promoveaza terenuri de vanzare in comuna Tartarasti din judetul Dambovita. Ca si localizare, acesta se afla in zona de nord vest, pe soseaua ce duce spre Targoviste. Aflat la o distanta de 20 de minute de Piata Victoriei, acesta permite un acces facil inspre zonele de birouri din capitala. Dar nu distanta scurta este cea care mi-a atras atentia, desi trebuie sa recunosc ca este un plus destul de mare, ci zona in care sunt localizate terenurile.
    Acestea sunt de fapt niste loturi, care se vand special pentru constructia de case si vile, in apropierea de padure. Aceste loturi sunt legate de drumul principal printr-un drum de acces modern,  si dispun de stalpi de curent la fiecare lot. Pretul este deasemenea foarte avantajos, daca tinem cont ca pretul pentru 500 metri patrati este de aproximativ 11.000 – 11.500 Euro. Acesta inseamna un pret de 22 – 23 Euro pentru metru patrat. Zona este in plina dezvoltare, iar daca vi se pare tentanta ideea ar trebui sa va grabiti pentru ca deja mare parte din loturi au fost vandute.
    Inca un lucru care consider ca este necesar sa il mentionez este faptul ca aceste terenuri beneficiaza de PUZ (plan urbanistic zonal), ceea ce in termeni mai simpli inseamna ca imediat ce ati facut achizita acestui teren puteti sa va apucati de construit. PUZ este aprobat pentru constructii de tipul P + 1(2).
    Cred ca cel mai usor mod de a va convinge daca decizia de a achizitiona un teren in aceasta locatie, este cea corecta ar fi facand o vizita pana acolo.Totusi pana ajungeti acolo mai multe informatii si numere de telefon de contact gasit pe site-ul terenurilapadure.ro.