Cele mai asteptate jocuri pentru PC

Sfarsitul anului 2012 si inceputul  lui 2013 se anunta un an destul de aglomerat in privita jocurilor pentru PC ce isi vor face aparitia pe piata. Fie ca este vorba de continuari a unor jocuri mai vechi sau de jocuri noi in totalitate, mai jos veti gasi cateva dintre titlurile ce isi au anuntata apritia pe piata in perioada urmatoare.
Printre cele mai asteptate jocuri de catre gameri se afla:
•SimCity – un joc care a aparut pentru prima oara in anii 90, si care avea ca idee de baza construirea unui oras si conducerea lui. Noul joc care isi are anuntata lansarea in martie 2013 aduce pe langa  imbunatatirile vizuale, o imbunatatire a modului de joc . Pentru pasionatii acestui joc sunt sigura ca noua veriune a Simcity va va lasa o impresie placuta.
•Need For Speed: Most Wanted – este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2012 pentru pasionatii de jocuri cu curse de masini. Un joc care te plaseaza intr-un oras american perfect pentru condus, cu sosele largi si evident fara biciclisit. Un joc dinamic care isi are anuntata lansarea la sfarsitul lui octombrie 2012
•Call of Duty: Black Ops 2 – este un joc in special pentru modul multiplayer, care se poate adresa tuturor. Indelung asteptat de catre jucatorii jocului Call of Duty: Black Ops si desi diferentele nu sunt majore fata de prima parte a acestui joc, noile imbunatatiri ar putea totusi sa ajute la castigarea unor noi fani. Lansare acestui joc este anuntata pentru noiembrie 2012.
Daca aceste jocuri nu sunt pe placul vostru poate pentru ca sunt prea complicate sau prea scumpe dat fiind apritia lor recenta pe piata la o cautare pe interent gasiti jocuri online HD mai simple si care pot fi jucate gratuit.
Indiferent care este preferinta voastra, mediul online si nu numai va ofera solutia perfecta.