Rulourile exterioare se monteaza la termopane pentru izolare mai buna si rezistenta marita a ferestrelor

Sa ai doar termopane la o locuinta nu e suficient. Oricat de bune ar fi vara s-ar putea sa ai foarte cald in casa, iarna confortul termic nu va fi chiar asa de bun. In completarea lor se pot monta rulouri cu lamele aluminiu, rezistente si usor de intretinut pentru un confort sporit in orice sezon. Rulourile sunt o alegere inspirata indiferent ca locuiti la casa sau la bloc, durata montajului e redusa, ele sunt garantate pana la 5-10 ani, in functie de exploatare si de modul in care sunt intretinute.

Cu un rulou exterior cu lamele aluminiu izolatia termica este de calitate de fiecare data, lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, ferestrele sunt protejate de intemperii pe toata durata utilizarii rulourilor. La unele rulouri exista si sistem de inchidere cu cheie, astfel ca hotii nu au nicio sansa sa poata intra in locuinta pe geamuri. Efectul de sera din locuinta este eliminat usor prin montarea rulourile de exterior, rezistenta la uzura este maxima, la fel si la coroziune, la schimbarile de temperatura si de umiditate. Somnul va fi mai relaxant pentru ca in camera nu va mai fi atat de multa lumina, intimitatea va fi mai buna, montajul nu prespune reparatii ulterioare, este curat si foarte simplu. Pe piata sunt disponibile multe modele si culori, asa ca rulourile se pot asorta foarte bine cu designul locuintei. Pe langa toate aceste beneficii rulourile exterioare pot schimba si imbunatati aspectul exterior al locuintelor, se pot actiona atat manual, cat si automat, curatarea este foarte simpla si se poate face in orice sezon in doar cateva minute.

Rulourile exterioare sunt comercializate de firmele cu experienta la preturi bune, livrarile sunt rapide, montajul este asigurat dupa montarea ferestrelor sau in paralel cu fixarea acestora. Detaliile tehnice si descrierile amanuntite ale caracteristicilor lor sunt usor de gasit pe site-urile producatorilor, pentru a sti de fiecare data ce cumparati si cum le puteti folosi intr-un mod cat mai eficient