Terratest Romania, firma cu experienta si produse de calitate pentru fundatii rezistente

Ca sa ai o constructie rezistenta si de calitate trebuie sa te bazezi in primul rand pe fundatii, pe terenul pe care se va construi respectiva cladire.

Terenul stabil inseamna si o fundatie mai rezistenta si mai simplu de realizat.

Stabilitatea terenului poate fi imbunatatita simtitor prin intermediul unor lucrari specifice realizate de firme cu experienta in domeniul fundatiilor speciale. Una dintre aceste firme este si Terratest Romania, firma cu experienta pe piata si personal calificat.

Terratest are specialisti in proiectare si constructie care pot realiza si proiecta lucrari complexe de consolidare si imbunatatire a terenului pe care se va construi o anumita cladire, de exemplu, termenele de finalizare a lucrarilor sunt respectate de fiecare data.

Indiferent ca e vorba de proiecte de constructie industriale sau rezidentiale, de tunele sau offshore, onshore, Terratest Romania va oferi solutii testate si eficiente la problemele existente, prin intermediul unei baze tehnice moderne.

Cele mai noi tehnologii de forare sau de realizare a peretilor mulati sau a pilotilor de toate tipurile au fost testate si aplicate in zeci de proiecte asa ca orice lucrare efectuata de Terratest va fi una de calitate si va respecta toate caracteristicile tehnice impuse.

Terratest poate realiza rapid coloane de balast, micropiloti, ancore, cimentari cu jet, poate stabiliza versanti cu plase si ancore pasive. De asemenea compania cu experienta executa lucrari de cimentare de compensare, de compactare, panplanse metalice, tunele si microtunele, dar si sprijiniri metalice, lucrari de mediu, excavari prin tehnologia de congelare a terenului.

Expertii Terratest ofera consultanta de specialitate clientilor, fiecare proiect este tratat cu maxima seriozitate, toate etapele sunt supravegheate de specialisti cu multa experienta pentru ca lucrarea finala sa fie cat mai bine executata.

Terratest garanteaza calitatea lucrarilor efectuate, proiectele sunt realizate rapid, in conformitate cu toate regulile internationale din acest domeniu. Pentru mai multe detalii despre produsele companiei si portofoliul complet puteti vizita oricand site-ul oficial.