Cum se rezolva problema condensului pe termopane? Cu ajutorul unei firme de reparatii termopane

Cei care si-au pus deja termopane stiu prea bine ce se intampla cand se raceste afara si geamurile nu sunt de cea mai buna calitate. Exact, se aburesc, in termeni obisnuiti, mai exact apare condensul. Condensul poate fi un fenomen rezultat in urma diferentei foarte mari de temperatura exterior-interior sau in urma unui exces de umiditate prezent in locuinta. Motivele pentru care poate aparea condensul sunt multiple, de la calorifer incorect amplasat pana la abur de la gatit si baie, umezeala de la planta, pante prea adanci la ferestre.

Se poate evita condensul? Da, cu siguranta. Singurii care pot sa va ofere solutia potrivita pentru problema reala care duce la condens sunt specialistii de la firmele care se ocupa de reparatii termopane in Pantelimon. Echipele formate din oameni cu experienta vor evalua geamurile, vor verifica toti parametrii de montare si de umiditate, vor vedea daca garniturile sunt intacte si daca montajul a fost realizat corect. Daca e problema de montaj se pot aplica anumite ajustari, insa problema ramane, dispare doar daca se remonteaza corect geamurile sau se schimba sticla, tamplaria. Condensul mai poate aparea si din cauza unei umiditati prea mari in care, caz in care specialistul de la firma care se ocupa de reparatii termopane in pantelimon iti poate recomanda si un sistem de ventilare care inlocuieste deschisul geamului. Alta modalitate care s-ar putea sa fie recomandata de echipa de la firma respectiva pentru a reduce condensul este amplasarea corecta a caloriferului sub pervazul geamului, dar fara sa il acopere in totalitate pervazul.

Doar un om cu experienta poate determina corect cauzele corecte ale condensului si poate efectua reparatiile necesare pentru disparitia sa in totalitate. Nu este recomandata interventia fara cunostinte de specialitate mai ales la geamurile care au o vechime destul de mare din simplul motiv ca le puteti strica si mai tare si puteti inrautati situatia.