Tine deparate hotii si pericolele cu sisteme de supraveghere video moderne

De fiecare data cand plecam de acasa sau cand inchidem usa la locul de munca ne gandim ca toate bunurile noastre si cei care raman in interior vor fi in siguranta. Siguranta este data de calitatea cladirii in care ne desfasuram activitatea sau de cat de bune au fost materialele din care a fost construita cladirea, de paznicii care stau in sediu pe tot parcursul noptii sau al zilei. Insa siguranta nu este niciodata absoluta, oricand se poate intampla ceva neprevazut, oricand se pot intampla tragedii pe care paznicii sa nu le poata opri.

Pentru toate aceste situatii exista sisteme de supraveghere video, care pot filma non-stop tot ce se intampla in afara si in interiorul incintelor, pot alerta proprietarii, in functie de cat de sofisticate sunt modelele cumparate si pot evita astfel pierderi de bunuri sau vieti omenesti. Supravegherea video este foarte simplu de obtinut prin amplasarea de camere cu infrarosu si senzori speciali oriunde intr-un spatiu dat, chiar si in zonele greu accesibile. Camerele se monteaza usor, sunt simplu de setat si de intretinut, sunt fabricate din materiale rezistente, pot face si capturi foto in functie de performanta sistemelor instalate.

Toate imaginile si filmarile sunt stocate pe un DVR, camerele au zoom, se pot opri din filmat atunci cand nu exista activitate, pot detecta automat prezenta umana sau socuri si incendii. In caz de pericol sistemele de supraveghere video permit actiunea rapida pentru a preveni sau limita distrugerile provocate, filmarile pot fi probe in procese in caz de efractie, hotii pot sa renunte la actele de vandalism daca se stiu filmati de un astfel de sistem. Un alt avantaj al sistemelor moderne de supraveghere pentru locuinte sau orice tip de cladire este reducerea asigurarii respectivei cladiri daca sistemul este foarte bine pus la punct si riscul unor eventuale accidente catastrofale este scazut. In acest fel cheluielile initiale pot fi amortizate rapid.

Daca se monteaza camere supraveghere wireless nu aveti nevoie de fire si de o echipa pentru pozitionarea lor. Toata amplasarea dureaza cateva minute, le puteti controla de la distanta, prin intermediul telefonului inteligent, pe DVR pot fi stocate ore intregi de filmare asa ca veti fi in siguranta in permanenta. Asadar, solutia unor camere de supraveghere montate in locurile cheie este cea mai buna pentru siguranta deplina si o supraveghere profesionista a oricaror spatii, interioare si exterioare.