Evita sa ai o petrecere de nunta nereusita tinand cont de cateva sfaturi simple

Cu totii am asistat pana acum cel putin o data la o nunta unde totul parea ca e desprins din scrierile lui Caragiale. Nimic nu se „lega”, meniurile erau destul de slabute, mirii pareau ca se distreaza, dar totul ramanea la nivel de aparenta, nuntasii se chinuiau sa zambeasca si sa para foarte patrunsi de eveniment. Asta e exemplul tipic de petrecere de nunta esuata. Sunt mai multe greseli care se succed si duc la un astfel de fiasco, multe dintre ele se pot preveni insa.

De pilda, meniurile, chiar daca nu sunt asa de scumpe si de sofisticate si nu aveti echipa de mastechefi la restaurante Bucuresti, pot sa fie prezentate intr-o forma extraordinara cu putina imaginatie si talent la aranjarea unui plating. Cateva accente de culoare in farfurie, una doua forme dragute si mancarea va arata mult mai bine, va fi mai apetisanta, invitatii o vor manca cu mai mare placere. Mancarea trebuie neaparat sa fie una pe care sa o poata manca toti, fiecare invitat trebuie intrebat inainte de participare daca prefera un anumit meniu, daca nu mananca anumite lucruri din cauza sanatatii. In privinta mirilor care nu par sa se distreze, aici tine si de personalitate si de cat de mult entuziasm este in privinta petrecerii de la restaurante nunti. Totusi, chiar daca nu sunteti in ziua cea mai buna si aveti oarecare probleme personale e bine sa profitati de momentul unic, de o seara de vis in compania familiei si prietenilor si sa va distrati, sa fiti sinceri cu dvs. si cu cei din jur, sa intrati cu dreptul in viata in doi. Orchestra poate sa mai schimbe tonul si „toanele” mirilor, astfel incat toata lumea sa isi doreasca sa danseze, sa rada, sa faca glume, sa petreaca. Invitatii pot fi destul de greu de convins sa intre in jocul dvs. si sa se distreze, insa cu o muzica buna, meniuri cat mai colorate si mai simpatice, mai gustoase, bautura din partea casei si multa voie buna.

Foarte important este sa te gandesti bine si ce fel de oameni inviti la nunta, ce potential au in privinta distractiei si asigurarii unei atmosfere placute. Cu cat ai mai mult tineret si oameni mai in varsta care sunt obisnuiti cu petrecerile, cu atat distractia din seara nuntii va fi mai apreciata si de o amploare mai mare.