Pe un site mare sau pe unul mai mic cu anunturi gratuite? Unde e mai usor de vandut?

Vanzarea unor produse este infinit mai usoara acum decat in urma cu zece ani. Practic orice ai de vanzare poti pune pe un site de anunturi gratuite, totul este rapid, gratuit, usor de inteles, interfetele sunt optimizate pentru o introducere comoda a datelor, numarul celor care vad anuntul poate ajunge la cateva milioane. Ca urmare, vanzarea produselor e mai rapida, se poate negocia direct, nu exista limita de semne in privinta textului anuntului, fiecare se poate promova cum doreste, se pot atasa poze reale la anunturi, se pun si harti interactive, date de contact, astfel incat tranzactia sa se realizeze cat mai rapid. Totusi, desi pare idilic tot ce am descris anterior, lucrurile chiar functioneaza foarte bine si produsele populare se vand.

Timpii de asteptare difera de la caz la caz, dar daca stiti exact cum sa vindeti si aveti si ceva cunostinte de marketing si pr articolele dvs. vor ajunge la destinatari mai repede decat va inchipuiti. Atunci cand va doriti sa vindeti mai repede aveti de obicei la indemana doua solutii: fie postati pe un site mai mare de anunturi gratuite, fie pe unul mai mic. Pe site-ul mare tip portal sunt mai multi useri, poate facilitati in plus, va puteti promova anuntul, vizualizarile sunt mai multe, insa si numarul de produse e mai mare, poate chiar unele la fel, concurenta acerba. Pe de alta parte, pe un site mai mic nu sunt atat de multi useri activi, insa numarul de produse asemanatoare scade considerabil, asa ca puteti vinde mai usor aici si puteti gasi oameni care sunt dispusi sa dea cat cereti. Site-urile mari de anunturi sunt insa mai sigure decat cele mai mici, au o echipa de suport gata sa va fereasca de fraude si sa va ajute sa cumparati totul in siguranta, fara sa luati produse care nu isi merita pretul. In ambele cazuri toate articolele vandute sunt grupate pe categorii, exista filtre mai multe sau mai putine, motoare de cautare puternice, experienta userului e una foarte buna.

Asadar, depinde doar de dvs. si de strategia dvs. de vanzare ce anume alegeti cand incepeti demersul de vindere online a unui produs.