Vreti sa ajungeti rapid oriunde ai nevoie? Alege servicii inchirieri auto

Fie ca pleci in strainatate sau pur si simplu ai venit din calatorie si vrei sa ai o masina la aeroport firmele ce ofera servicii de inchirieri auto te pot ajuta sa ajungi acasa rapid si in siguranta sau la orice alta destinatie doresti. Avantajele inchirierii de masini de la astfel de firme tin de confort, de flexibilitate, de siguranta sporita, de economia de timp si bani facuta si de calitate ireprosabila a serviciilor prestate in baza unui contract.

Masinile din flotele firmelor sunt verificate periodic, au revizii la zi, nu mai trebuie sa cumparati roviniete sau sa incheiati asigurari CASCO si RCA, si, daca doriti, se poate pune la dispozitie si un sofer. Daca sunteti din Bucuresti, Targu Mures, Sibiu sau Bacau si Iasi puteti inchiria o masina noua pentru a va rezolva problemele de la permiumrent.ro, firma cu servicii rent a car de cea mai buna calitate. Flota Premium Rent contine 130 de masini din toate categoriile, fiecare dintre ele are specificatiile tehnice prezentate pe site astfel incat alegerea sa fie mai usoara, in functie de fiecare client si de nevoile sale.

Se poate inchiria orice model si marca de masina, de la Dacia Logan la Renault Clio sau VW Golf 7, chiar si Renault Fluence, Opel Antara 4x4 Automat. Serviciile de inchirieri auto de la Premium rent se adreseaza principalelor orase din tara (Bucuresti, Sibiu, Targu Mures, Iasi, Bacau, Constanta) cat si aeroporturilor din aceste orase avand in vedere serviciile de transfer in si de la aeroport practicate de Premium Rent. Toate masinile au WIFI-Router.

Clasele din flota Premium Rent de unde clientii isi pot alege ce masina doresc sunt Premium/Luxury, Midsize, Van 8+1 locuri. Alte avantaje ale contactarii Premium Rent sunt km nelimitati, lipsa taxelor ascunse, totul e transparent, programul non-stop si plata cu sau fara card de credit si nu in ultimul rand masini noi.