Tine preparatele si ingredientele la temperaturi optime intr-un dulap frigorific

In bucataria obisnuita, de acasa, dar si in cea a unui restaurant multe ingrediente se cumpara in cantitati mai mari si trebuie tinute la temperaturi optime pana la preparare, unele produse rezultate in urma gatirii trebuie sa stea la rece pana a fi servite. Pentru ca frigiderul se poate dovedi neincapator mai ales la restaurantele unde numarul clientilor e foarte mare, se pot folosi fara probleme alte echipamente specifice, dulapurile frigorifice. Un dulap frigorific este deosebit de util mai ales daca aveti multe comenzi, produse care trebuie sa stea la rece, la anumite temperaturi si nu prea aveti loc prin lazile frigorifice sau frigidere.

Dulapurile frigorifice pot avea doua sau trei usi, sunt si simple, ating temperaturi de pana la -20 grade Celsius, au racire ventilata, dezghetarea este automata, condensul format se evapora rapid. Compartimentele si usile sunt izolate, spatiul de depozitare este suficient, consumul de energie electrica este mic, autonomia de functionare este mare, randamentul fiind foarte bun in comparartie cu un frigider clasic sau un congelator. Unele modele de dulap frigorific pot avea usi cu garnituri magnetice simplu de curatat si inlocuit, panouri de control electronic, sisteme de evaporare sofisticate. La deschiderea usii iluminatul este automat, sistemul de economisire energie si de asigurare temperatura optima in interior ridica temperatura cu 3 grade Celsius mai mult daca usa nu e deschisa pret de o ora. Foarte utila e si functia de degivrare automata cu sistem smart defrost, care porneste din sase in sase ore doar daca este necesara aceasta operatiune.

Dulapurile frigorifice sunt compacte, elegante, se pot pune oriunde in bucataria profesionala sau in afara ei, sunt simplu de mutat, se intretin simplu si sunt sigure pentru utilizare indelungata. Toate ingredientele si preparatele depozitate in dulapuri stau in siguranta, temperatura e constanta, nu exista riscul sa se strice, functionarea ireprosabila a sistemelor interne ale dulapurilor fiind asigurata de materialele si tehnologia de ultima generatie utilizate in constructia lor.