Memoria va lasa cand aveti mai mare nevoie de ea? Luati Memo Complex si invatati mai usor!

Diferenta principala dintre noi, oamenii, si animale tine de capacitatea de a gandi, de a face rationamente complexe, de a verbaliza si a avea o coerenta in ceea ce spunem. Insa pentru ca toate astea sa poata functiona corect, omul trebuie sa mai aiba ceva: memorie. Evolutia nu poate exista daca ceea ce inveti, lucrurile cu care interactionezi nu lasa o „amprenta” undeva in creierul tau, in zona responsabila cu memorarea anumitor date, evenimente, moduri de a actiona.

Vedem cat de rau este sa nu fii stapan pe aceasta componenta a sistemului nostru cognitiv atunci cand imbatranim sau ne nastem cu deficiente de invatare, de memorie. Pentru a va feri de pierderi de memorie sau boli grave precum Alzheimer-ul, la batranete, luati Memo Complex 60 CPS. Un complex bine dozat de substante naturale, fara efecte adverse si in dozele necesare atat unui adult de pana in 40-50 de ani, cat si unui batran, produsul naturist are in compozitia sa Ginkgo Biloba, lecitina din soia, laptisor de matca si lapti din peste, dar si B-uri si magneziu, elemente si substante esentiale pentru o memorie perfecta si o atentie sporita la realitatea din jurul nostru. Memo Complex 60 CPS are plante si antioxidanti, minerale, care imbunatatesc functiile cerebrale si capacitatea de concentrare, doua lucruri de care depinde o memorie mai buna. Din laptii de peste ne luam fosforul care stimuleaza circulatia la nivelul creierului, excelent pentru memorie, ginkgo biloba si-a demonstrat actiunea puternica gratie flavonoidelor si gucozidelor, care imbunatatesc si ele circulatia cerebrala, prevenind Alzheimer-ul.

Lecitina este implicata in stimularea naturala a proceselor de memorie si invatare, stimuleaza activitatea cerebrala, actioneaza asupra centrului vorbirii si determina o gandire mai rapida, limpede, logica si eficienta. O alta substanta importanta din Memo Complex 60 CPS este laptisorul de matca, foarte bun pentru oboseala mentala, epuizarea nervoasa sau stres, poate cel mai mare dusman al memoriei. Provenind de la albine, laptisorul de matca are vitamine si minerale esentiale pentru organism si stimuleaza centrii nervosi din creier asociati memorarii si inmagazinarii informatiei pe termen lung, proces necesar invatarii rapide si trainice.