Cu ce inlocuim vechiul frigider?

Cum piata electrocasnicelor in general evolueaza de la an la an catre produse din ce in ce mai performante si mai eficiente, segmentul de frigidere este si el tot mai ofertant. Ca vorbim despre principalii retaileri de pe piata de electrocasnice, cu magazine raspandite in toate localitatile importante, sau ca vorbim despre magazine online, frigiderele sunt unul dintre cele mai bine vandute electrocasnice. Oferta de frigidere la Rombiz, unul dintre numele importante din comertul de electrocasnice din online-ul romanesc, este una imbatabila.

Astfel, indiferent daca ne cautam un frigider mai nou si mai modern, cu functii mai importante, ca ne dorim un frigier cu un design mai actual, sau ca ne dorim sa inlocuim un frigider stricat sau unul care consuma foarte mult si nu ne mai satisface din acest punct de vedere, la Rombiz vom gasi solutia cea mai buna. Frigiderul standard, cunoscut tuturor din punct de vedere al designului, este frigiderul cu doua usi, prevazut cu congelator in partea de sus si frigider in partea de jos. Exista insa si varianta cu o singura usa, fara congelator, sau variantele minifrigider sau minibar. Majoritatea frigiderelor de acest tip au in prezent deschidere standard pe partea dreapta, dar exista si din ce in ce mai multe modele gandite cu usi reversibile, astfel incat sa se potriveasca in orice tip de bucatarie. Daca va doriti schimbarea frigiderului vechi cu unul nou poate ar trebui sa luati in calcul o varianta cu sistem de racire no frost, care impiedica formarea ghetii pe rafturi, pe peretii frigiderului sau in congelator, ca si pe alimente. Se economiseste astfel timp pierdut la decongelat.

Termostatul reglabil este un alt avantaj al frigiderelor moderne fata de cele mai vechi, cu ajutorul acestuia reglandu-se temperatura in frigider in functie de necesitati. Unele modele de frigidere moderne, toate cu design foarte actual, argintii sau din inox, pot fi prevazute cu display sau cu dispenser pentru apa sau pentru gheata, care poate fi folosit foarte simplu, fara ca usa frigiderului sa fie deschisa.