Alegerea marturiilor pentru botezul copilului tau

Ce poate fi mai frumos ca venirea pe lume a unui copil? E un moment emotionat pentru parinti, inceputul unei noi vieti, unor noi aventuri, pasirea pe un drum presarat cu surprize, care mai de care, mai frumoase. Orice femeie isi doreste sa devina mama, nu cred ca exista o legatura mai puternica, decat cea dintre mama si copilul ei. Taina Botezului se savarseste incepand de la 7 zile pana la 40 de zile de la nasterea copilului, deci cat mai curand posibil.

Momentul cel mai important, ce constituie insasi esenta Botezului, il constituie cufundarea trupului copilului de 3 ori in apa sfintita din cristelnita. Se spune ca odata savarsit acest act, copilul nu mai preia pacatele stramosesti si porneste curat si fara de pacat in lume. Dupa crestinarea copilului, urmeaza in mod evident si o petrecere. Pentru ca totul sa iasa, ca la carte, si pentru ca invitatii sa fie la randul lor multumiti, ar trebui sa optati pentru un local mai intim, botezul fiind in general un eveniment ce se petrece alaturi de familie si de prietenii apropiati ai proaspatilor parinti. Daca nu stiti de unde sa alegeti marturii botez, aflati ca de site-ul www.fabricadeaccesorii.ro puteti alege dintr-o gama variata de marturii pe cele care se muleaza cel mai bine personalitatii dumneavoastra.

Pe langa marturii acolo veti gasi si casute de dar, lumanari botez, meniuri si numere de masa, invitatii botez, seturi de mir, trusouri pentru cel mic sau pentru cea mica si tot felul de decoratiuni pentru botez ( conffetti, pusculite biberon, baloane sub diverse forme ).Totul are sa fie minunat daca va pregatiti cu mare atentie si puneti dragoste in absolut toate lucrurile pe care le faceti. Si in ce sa pui mai multa dragoste decat in ceva facut pentru propriul tau copil? Puneti dragoste si in cautarea si alegerea marturii botez si totul are sa fie cum va doriti.