Sacii de vidat - ajutor de nedejde

Noi, femeile suntem ca niste furnicute. Adunam si tot adunam tot felul de lucruri, pe parcursul vietii. Unele mai utile, altele mai putin utile. Facem asta “ca sa avem pentru zile negre”, asa am invatat de la parinti, bunici. Cand vine vorba de haine, parca uitam ce inseamna “de ajuns”. Parca uitam cate haine poate sa sustina bietul nostru dressing, pana sa devina neincapator. Poate pentru ca il vedem ca pe un fel de portal fermecat, unde putem depozita haine la infinit fara sa se umple vreodata.

Paradoxal, apoi ne plangem ca nu avem cu ce sa ne imbracam, asa ca trebuie neaparat sa achizitionam ceva nou. E un cerc vicios, dar suntem femei si asta explica tot. Pentru ca stim, ca nu prea putem rupe acest cerc, trebuie sa gasim niste solutii salvatoare, pentru a ne putea organiza intr-un mod eficient. Trebuie pana la urma sa avem o ordine, altfel nu am mai gasi nimic atunci cand dorim sa cream un anumit outfit. Si atunci, cum ne putem organiza astfel incat sa salvam si spatiu? Salvarea vine odata cu saci vidat haine. Cautand pe diverse site-uri dupa organizatoare pentru haine am descoperit pe langa clasicele cutii pentru haine si saci vidat haine. Daca vrei sa cuceresti dezordinea o poti face foarte rapid prin intermediul sacilor de vidat. Sunt foarte utili pentru ca iti vor proteja hainele impotriva umezelii, impotriva anumitor insecte, vor fi ferite si de praf, mizerie. Este un mod practic de depozitare, ce nu iti da foarte mari batai de cap. Trebuie doar sa eviti depozitarea in acesti saci a obiectelor ce au margini ascutite, pentru a evita taierea sacilor.

Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont, se refera la faptul ca, hainele trebuie sa fie uscate inainte de a fi depozitate in acest mod. Sacii de vidat haine sunt ideali si pentru calatorii. Astfel vei putea lua mai multe haine decat ai fi putut lua in mod normal, si le vei tine ferite de apa si vor fi protejate de praf si mizerie.