La InvitatiiSuperbe gasiti marturii nunta cu dichis ieftine si de calitate

Potrivit unei traditii specifice Europei Centrale si tarilor mediteraneene, toate familiile care participa la nunta primesc un cadou simbolic, numit la noi marturii nunta, incluzand bomboane-migdale cu glazura. Mai de mult, cei care nu ajungeau la nunta puteau sa primeasca acasa aceste marturii ca semn al respectului si multumirii pentru ca si-au anuntat totusi intentia de a veni la nunta.

Pe post de suvenir si un alt fel de a multumi celor care au participat la nunta, marturii nunta se spune ca aduc noroc celor care le primesc, bomboanele din interior simbolizand sanatatea, fertilitatea, fericirea sau prosperitatea. Alaturi de bomboane se asociaza dantele, panglici, si un biletel cu data cand are loc nunta si numele mirilor, principalii actori ai evenimentului. O alta varianta de marturii nunta poate fi cea cu niste cutii micute in care sunt bomboanele delicioase si care sunt legate cu fundite si flori. Uneori, marturiile sunt inlocuite de obiecte din argint sau portelan, lumanari parfumate ori chiar sticle cu bauturi alcoolice. La InvitatiiSuperbe gasiti toata gama de marturii pentru nunta pentru ca toti invitatii sa se simta importanti si sa fie multumiti. Astfel, puteti alege marturii pentru nunta din ceramica sub forma de scoica, cutiute pentru bomboane sub forma de inimioare, cani traditionale, marturii cu suport pentru fotografie, bomboniere din ceramica sau chiar masti venetiene in miniatura.

Pentru a-i indulci si mai mult pe invitati InvitatiiSuperbe va pune la dispozitie sticlute cu scortisoara pe post de marturii sau baton de scortisoara cu fluturas. De asemenea, puteti sa cumparati marturii din metal sub forma de casuta, cutii pentru miere si mireasa, marturii sub forma de cosulet sau brelocuri. Alte tipuri de marturii incluse in oferta sunt si cele sub forma de barcuta, de bicicleta, colivie sau caleasca. Se mai pot oferi semne de carte, lumanari, figurine din sticla.