Ceasurile barbatesti, bijuterii masculine in care merita sa investesti

In universul doamnelor si domnisoarelor, bijuteriile nu au cum sa treaca neobservate. Fie ca sunt purtate la petreceri sau evenimente mai deosebite, fie ca sunt purtate in fiecare zi, bijuteriile sunt un element pe care femeile il cultivca cu sfintenie si au grija sa-l asorteze si sa-l mentina mereu la moda, in ton cu cele mai noi tendinte impuse de marile case de moda.

La barbati lucrurile sunt mai simple. In afara de un inel sau verigheta si un lant discret nu prea au cu ce se lauda in materie de bijuterii. Totusi, exista o bijuterie la care putini domni se gandesc si in care se poate investi pentru a obtine o image impecabila: ceasuri barbatesti. Un ceas casio de calitate poate valoara o avere si nu isi pierde valoarea, fiind usor de accesorizat la orice tinuta, fie ea de gala sau casual. Pe langa ideea de bijuterie, ceasul barbatesc poate sa ne puna in valoare si personalitatea puternica, spunand totul despre modul in care ne percepem si ne ingrijim de imaginea noastra in societate. Brandul CASIO, poate cea mai respectata marca de ceasuri din lume, stie cel mai bine sa scoata in evidenta masculinitatea pura din orice barbat si sa contureze un aspect care emana siguranta, eleganta si rafinament.

Pe japora-ceasuri.ro puteti gasi cele mai interesante si mai inovative modele de ceasuri casio, pe care le puteti folosi atat ca bijuterie, cat si ca maniera unica de a va exprima personalitatea. Astfel, va puteti asorta unei tinute elegante oricare dintre ceas casio din colectia Casio Edifice, cu sau fara sincronizare radio, cu incarcare solara, calendar si alte functii speciale sau din cea Casio Radio-Controlled Waveceptor, cu o sincronizare radio dupa ceasul atomic pentru ca dvs. sa ajungeti mereu la fix la orice intalnire. Tot pentru barbatii eleganti, oameni de afaceri de succes este si colectia Casio Lineage, cu ceasuri din titan, ultrarezistente, cu design clasic, dar si cea Casio Standard sau Data Bank - cuprinde ceasuri digitale cu afisarea calculator, curs valutar si alte functii utile in domeniul bancar sau management. Pentru cei care adora stilul sportiv exista o multime de variante de ceasuri complexe din colectiile Casio G-Shock-ceasuri foarte rezistente la orice fel de conditii si la socuri, multifunctionale, cu baterii solare-Casio Pro Trek-speciale pentru alpinisti, cu barometru, termometru, altimetru, busola si multe alte functii speciale.

La pescuit sau vanatoare vi s-ar potrivi de minune ceasuri barbatesti din colectia Casio Outgear cu termomentru si cronometru, alarme si rezistenta mare la apa. Si daca tot am amintit de apa, colectia Sea Pathfinder este ideala pentru cei care merg in expeditii pe mare, practica sporturile naturice, avand o rezistenta crescuta la apa si umezeala, la fel ca si Casio Oceanus, care cuprinde ceasuri de lux. Cuplurile si cei care au probleme de sanatate pot sa aleaga fie colectia Casio Phys, care monitorizeaza in timp real inima si caloriile, au si cronometre, fie cea Casio Beside, speciale pentru cupluri.