O banda led iti decoreaza casa intr-un mod inedit

Decorarea unei case noi este o provocare pe care nu multi reusesc sa o duca la bun sfarsit. Iti trebuie in primul rand un simt estetic dezvoltat, putine cunostinte de arhitectura si multa creativitate si inspiratie de moment. Pe langa bibelouri, vaze decorative, diferite aplicatii pentru pereti, mai nou puteti sa va puneti imaginatia la incercare si cu banda led.

Special concepute pentru iluminatul interiorului casei, benzile cu leduri pot avea diverse culori, pot fi mai stralucitoare decat ledurile normale, au jocuri de lumini si se pot interconecta. Flexibilitatea foarte mare si montarea lor in orice colt al casei, de exemplu pentru a lumina blatul de la bucatarie, exact sub un dulap de bucatarie, suspendat, siguranta sporita data de voltajul de doar 12 V si protectia de silicon transforma banda led in cea mai buna solutie pentru un iluminat de calitate al locuintei recent achizitionate. Pe http://www.vreauled.ro/ puteti gasi trei tipuri diferite de banda led, care pot fi taiate si combinate oricum doriti, toate fiind de tip 5050. De unde 5050? Dimensiunea pastilei da aceasta denumire codificata, fiecare chip avand trei leduri. Banda led RGB, de exemplu, gratie acestei caracteristici, poate emite o gama intreaga de culori. Singura limitare tine de controlerul cu telecomanda pe care-l cumparam. Benzile sunt rezistente la apa, consuma foarte putin, se pot taia din trei in trei leduri. Invelisul e din PVC ultraflex, au transformator, telecomanda IR si conectori de buna calitate.

Avantajele benzilor cu led sunt legate de lipsa mercurului sau metalelor grele din compozitia lor, de iluminatul imediat, fara sa astepti sa apara lumina dupa ce ai apasat pe intrerupator, de lipsa caldurii emise si de respingerea insectelor, care nu agreaza acest tip de lumina. Comenzile pot fi facute online sau telefonic, livrarea lor facandu-se prin curier rapid, a doua zi dupa confirmarea acestora, in toata tara.