Timex – o pasiune de-o viata

Ceasurile Timex sunt un adevarat simbol cultural in Statele Unite ale Americii, unde timp de peste 60 de ani, au stat cu putere si atitudine ca accesoriu la maini de directori, dar si de sportivi sau pur si simplu de oameni obisnuiti, find adorate atat de femei cat si de barbati. Si astazi, dupa cateva decenii de la primele ceasuri originale Timex scoase pe piata, compania inca ramane un nume puternic si competitiv pe piata de profil.

Timexul zilelor noastre a trecut insa prin schimbari stilistice, atat in ceea ce priveste modelele pentru barbati cat si in ceea ce priveste modelele de dama. In acest moment, Timex este producatorul numarul unu de ceasuri pe piata americana, si multi clienti care se se declara extrem de satisfacuti au acasa nu unul singur, ci o colectie de ceasuri Timex, pe care le pot adapta atat activitatilor cat si tinutelor pe care le poarta intr-o zi. Vestea buna este ca ceasurile Timex sunt disponibile nu numai in America, ci ele pot fi cumparate si in Romania, si la preturi foarte bune, datorita unuia dintre cele mai de incredere si mai complete magazine online.

La http://www.secundar.ro se pot gasi unele dintre cele mai celebre modele lansate de Timex de-a lungul timpului, dar si ceasuri nou lansate, moderne, cu un stil desavarsit, foarte cool si foarte usor de asortat. Femeile actuale, cu un stil de viata activ nu vor rezista modelelor pline de tinerete si veselie Timex Camper, Timex Weekender sau Timex Originals. Cat despre doamnele care prefera vestimentatii office si au un stil de viata in consecinta vor fi ideale SL-Series si Timex Easy Reader. In acelasi timp, barbatii activi vor fi cu adevarat cuceriti de ceasurile Timex Ironman, Timex Intelligence Quartz, Timex L-Series sau Timex Expedition in timp ce domnii cu preferinte mai clasice vor fi cu siguranta atrasi de Timex Originals, Timex Dress, sau Timex Milan.