Maiouri ieftine pentru tinute de milioane

Cand iti cumperi cateva maiouri ieftine de la www.ppt.ro te gandesti ca le vei purta atunci cand mergi in parc sau la mare, in acest articol vestimentar este subapreciat. Adevarul este ca poti purta maiouri in numeroase alte locuri, de la club si pana la scoala.

Deoarece sunt una dintre acele piese vestimentare fara varsta, poti cumpara mai multe maiouri ieftine pe care sa le asortezi la diverse tinute, in functie de ocazie.
In club spre exemplu, poti purta o fusta colorata din voal, cu trena, botine negre cu tinte si unul dintre maiourile ieftine grunge pentru un look rock. Atunci cand vrei sa te transformi intr-o pin-up girl, tot ce ai de facut este sa cauti in garderoba ta unul dintre maiouri ieftine cu ilustratii retro si perechea ta de pantaloni scurti. - adauga o esarfa in locul unei bentite si poti sa pornesti cu incredere catre o intalnire cu prietenii.

O alta idee coborata direct de pe catwalk este purtarea unor maiouri ieftine cu o fusta scurta ampla, cu multe volane. Daca este mai rece, opteaza pentru o jacheta din piele, gen rock si o pereche de botine in acelasi stil. Nu uita sa-ti pui ciorapi negri pentru un aer grunge.

Un alt mod de a purta maiouri ieftine intr-un mod mai cuminte este de a le ascunde partial sub o camasa in carouri ori un tricou supradimensionat foarte scurt, care trimite cu gandul la exuberanta dansatorilor.
Un alt mod in care poti utiliza maiouri ieftine este sa “spargi” o tinuta ultra glam si sa o adaptezi pentru un aer mai casual. La o pareche de colanti din piele si un sacou argintiu poarta unul dintre maiourile tale si adauga un colier supradimensionat pentru a fi gata sa mergi la mall ori sa-ti petreci ziua in oras. Seara, te vei integra perfect in atmosfera din Centrul Vechi.

Pentru zilele toride de vara apeleaza tot la unul dintre versatilele maiouri ieftine si poarta-l cu o pereche de salvari racorosi. In functie de imprimeul fiecarui element din aceasta tinuta, poti sa mergi pe un aer flower power, all black sau jucaus. Adauga un bolero din denim si poti merge linistita la scoala/facultate, fiind imbracata foarte comod si trendy.

De fiecare data cand poti un maiou intr-una dintre combinatiile de mai sus vei face o impresie puternica asupra celor din jur, astfel incat te vei remarca in multimea de bluze matasoase si rochii asimetrice.