Ce ziceti de un city break?

Ce inseamna un city break si cui anume se adreseaza este o intrebare pe care nu prea multi si-o mai pun, avand in vedere ca toata lumea adora micile vacante, evadarile, sau pauzele de oras, asa cum si numele o spune. Asadar, un city break reprezinta exact o mica excursie intr-un oras anume care poate sa fie obtinuta prin intermediul agentiilor de turism, care pot sa aranjeze de cazare, de masa dar si de transport, astfel incat sa va faca o “pauza de oras” extraordinara, pe care sa nu o uitati niciodata.

Aceste mici excursii au de regula ca si scop vizitarea obiectivelor principale dintr-un oras, din punct de vedere turistic, iar daca nu aveti un ghid sau nu va place sa descoperiti singuri punctele de atractie principale dintr-o locatie, atunci  puteti sa includeti si acest serviciu in oferta de vacanta. De cele mai multe ori insa persoanele care opteaza pentru un city break aleg zilele de weekend pentru a-l realiza, avand in vedere ca un city break nu dureaza mai mult de doua sau de trei zile. Un city break poate insemna si o deplasare cu avionul si cazare de doua nopti, la un hostel, hotel sau pensiune, in functie de buget, insa poate reprezenta si o deplasare cu autobuzul si cu mici pauze pe drum pentru a putea vedea cat mai multe, pentru a vizita diverse puncte turistice si locatii superbe, fara a rata nimic.

In majoritatea tarilor din Europa se pot procura bilete de avion low cost care ajuta si mai mult la realizarea calatoriei mult dorite. Unele dintre cele mai iubite locatii pentru city break sunt Praga, Budapesta, Paris, Venetia, Roma, Bratislava, Barcelona, Viena, Londra, Madrid si multe altele care stau la dispozitia turistilor cu foarte multe oferte in ceea ce privesc cazarile, restaurantele, cat si alte evenimente incluse.