De ce imi place mai mult Oriflame decat Avon

Sunt o fana inraita a cosmeticelor ca orice femeie. Ador parfumurile si cremele fine, cat si toate alte mirodenii de par, corp, igiena intima in general. Totusi am crescut, daca stau sa ma gandesc bine cu produse de la Avon. Mama era reprezentanta si aduce acasa tot felul de produse, ne facea toate mofturile mie si sorei mele. Asta pana cand nu a mai putut face comenzi pentru ca se inmultise la munca numarul de reprezentanti si ea a cedat ca deja nu-i mai iesea nimic si a inceput sa faca mici comenzi la altii. Totusi parca Avon are un iz mult prea comun, prea putin iesit din norme si deja produsele isi pierd din calitate oricat de scumpe sau de inovatoare ar fi ele. Oriflame imi place mai mult pentru ca nu numai ca sunt speciale dar au si unicitate, individualitate.

In plus cei de la Avon par sa copieze prea mult firme mari. La inceput am crezut ca e invers dar se pare ca Oriflame sunt inovatori in mai multe privinte. Ei desigur, fiecare firma incearca sa reziste in fata concurentei. Totusi cand vine vorba de bun gust si de cadouri se pare ca producatorii de cosmetice sunt in stare de orice numai ca sa atraga clientii.

Ca o consumatoare de cosmetice ce sunt nu pot decat sa zic care e brandul meu preferat si nu, cei de la Oriflame nu m-au platit ca sa zic asta, doar ca ce e al lor e al lor si e pus deoparte. Totusi nimic nu se compara cu produsele cosmetice vegetale, indiferent de ce natura ar fi acestea. Dar ele vin si cu un cost in plus, avand preturi mai mari, cat si nivel de accesibilitate mai greu. In schimb pot sa va zic despre o firma - Yves Rocher care a depasit pragul calitatii superioare. I plus daca alegi sa iti faci comanda online nu numai ca beneficiezi de foarte multe bonusuri si reduceri insa primesti si cadouri o gramada. La o comanda de minim 100 de lei cheltuielile de expediere sunt oferite gratis, iar cadoul tau poate sa ajunga si la suma de 150 de lei in functie de promotie.

Insa la urma urmei ramanem si la preturi mai mici, unde, asa cum am zis Oriflame e maestru, avand in vedere raportul dintre calitate si pret. Gusturile nu se discuta, asa cum zice consacrata vorba si nimeni nu e masura sa influenteze, desi se creeaza influente majore atunci cand vine vorba de consumatori. La urma urmei bunica se spala cu sapun de casa si tot mai traieste, deci nu a murit nimeni fara produse cosmetice scumpe.