Steroizii pentru incepatori - informare si precautii

Incepatorii sunt in stadiul cel mai influent al steroizilor anabolici si sunt, probabil, cel mai impresionabili in faza de pre-utilizare, precum si novicii aflati in stadiile incipiente ale primelor cateva cicluri de steroizi anabolizanti. Acest lucru se datoreaza faptului ca utilizatorii de steroizi anabolizanti incepatori precum si persoanele fizice care sunt inca implicate in cercetarea in curs de pregatire, pentru a se angaja in primul ciclu de steroizi anabolizanti, sunt la cel mai inalt risc de a fi expusi la o cantitate mare de dezinformare, afirmatii false, mituri si instruire periculoasa in ceea ce priveste utilizarea corecta si protocoalele ciclurilor de steroizi anabozanti.

Principala problema atunci cand oamenii utilizeaza steroizi anabozanti este faptul ca, deoarece unitatea medicala se distanteaza de steroizii anabolizanti prin comunitate (in sensul de performanta si accesoriu fizic), dezvoltarea unor protocoale adecvate de cicluri porneste, in cea mai mare parte, de la persoane care nu poseda absolut nici o educatie formala in fiziologia umana, biochimie sau educatie medicala. Cei putini, care poseda cunostinte in aceste domenii ale stiintei au condus cu succes directia de instruire a oamenilor, in cai adecvate si adevarate. Cu toate acestea, internetul (si o mare parte a populatiei) este saturat de dezinformari periculoase, opinii personale si informatii contradictorii.

Prin urmare, doritorii de astfel de substante, trebuie sa retina faptul ca steroizii anabolizanti sunt medicamente foarte grave si, ca fiecare individ (in cazul in care are in vedere utilizarea de steroizi anabolizanti), trebuie sa se angajeze in protocoalele de administrare. Daca o persoana nu este suficient de informata pentru a efectua administrarea corecta de steroizi anabolizanti prin injectare, atunci el/ea nu este suficient de pregatit pentru a se angaja in utilizarea steroizi anabolizanti.

Odata ce ai un minimum de cunostinte despre ciclurile de steroizi poti incepe sa avansezi catre cicluri mai complexe. Desigur, pentru unii oameni, nu exista nevoia sau dorinta de a creste numarul de hormoni utilizati ori de doze, cum si pentru altii exista multumire legata de ciclurile standard de baza. In orice caz, multi oameni vor dori in mod inevitabil mai mult, iar in cazul in care s-au bucurat de succes cu cicluri mai mici de steroizi, vor putea incerca in siguranta si cicluri mai mari.