Candva imi placea si Stapanul Inelelor

Imi amintesc ca unul dintre filmele fantasy de care m-a indragostit a fost Lord of the Rings si oricat de mult il vedeam, extended trilogy sau simplu, parca nu ma saturam de peisajele acelea superbe si de personajele simpatice, in special hobitii, care seamana cu mine la statura.

Cu timpul insa parca totul a inceput sa mi se para deplasat, sa fie prea in urma si desigur totul porneste de la efecte. Sunt ferm convinsa ca in momentul in care se vor face remake-uri la aceasta incantatoare serie, cu toate efectele speciale actualizate, bazate pe tehnologia moderna, atunci cu siguranta vor avea si mai multi fani sau cel putin pe mine ma vor cuceri definitiv. Desigur, pana la noi ordine, in limita progresului. Printre randuri, trebuie mentionat si faptul ca Lord of the Rings poate sa fie cu usurinta pus pe un loc fruntas, tinand seama de alte filme fantasy, care nu numai ca au avut un succes ce a lasat de dorit, dar au fost si mult prea putin lucrate, din mai toate punctele de vedere. Acum sa vedem ce o fi cu povestea hobitului care se pare ca trebuia sa apara inainte si nu dupa trilogie, dar se promit lucruri mari.

Mie personal, The Hobbit  mi s-a parut un film mai de copii. La urma urmei cred ca asta i-a si fost destinatia. In plus, trebuie sa admiram macar faptul ca exista unele personaje pe care deja le stiam din Lord of The Rings.