5 must have-uri in dressingul unei femei

Garderoba unei femei a fost intotdeauna o enigma si o nesecata sursa de intrebari ramase fara raspuns… Cate rochii negre are o femeie?… Cate perechi de pantofi are in dulap?… De ce trebuie sa aiba cinci perechi diferite de pantofi negri?… De ce nu e de ajuns o singura rochie sau o singura camasa alba?… E greu sa dai un raspuns concis acestor intrebari, mai ales ca nu stiu multe femei care sa poata da explicatii barbatilor din viata lor legat de necesitatea unei noi piese adaugate in vastul dressing al casei! Insa ceea ce este sigur, este ca un dressing serios cu haine dama nu poate fi niciodata complet, fara urmatoarele piese de zi:

Balerini
– pot fi adaptati oricarei tinute, eleganta sau casual, fac piciorul sa arate frumos si elegant. Opteaza pentru o pereche de balerini negri, si vei avea un avantaj prin versatilitatea lor.

Jeans
– sunt piesa de rezistenta a vestimentatiei de zi si nu am vazut, inca, vreo femeie care sa nu aiba in garderoba sa macar o pereche de blugi. In functie de cat de bine vei sti sa-ti alegi perechea perfecta de blugi, acestia iti vor scoate in evidenta toate calitatile si iti vor ascunde defectele, fara sa mai vorbim ca sunt perfecti pentru orice tinuta, fie ea si office.

Cardigan
– mare, calduros si dintr-un material de calitate, ar fi ideal. Insa, evident, gusturile difera si atunci poti opta si pentru un cardigan la baza gatului sau pentru unul cu decolteu sau cu nasturi.

Geaca de piele – de ani buni un must have al oricarei garderobe, geaca de piele mica, stramta si care sa nu depaseasca linia taliei este ideala. Little black jacket nu trebuie sa lipseasca, sigur.

Genti supradimensionate
– sau macar una. Ideale pentru femeia activa, care are nevoie de multiple gadgeturi si accesorii pe parcursul unei zile.