Incepe curatenia de Craciun cu dreptul

Imediat dupa ce terminam de amenajat locuinta cea noua ne apucam de decoratiuni interioare si incercam pe cat posibil sa protejam suprafetele mai delicate, cum sunt si cele ale parchetului de calitate. Cele mai folosite solutii pentru protejarea suprafetelor si pentru obtinerea unui design cat mai placut in fiecare camera sunt mochetele. Simplu de curatat si de intretinut, cu o textura placuta si o gama diversa de forme si culori, mochetele sunt ideale atat pentru apartamentele mai mici, cat si pentru casele de mari dimensiuni, pentru vile. Ele pot fi puse in orice camera, se pot aranja in spatiu foarte usor, sunt foarte frumoase si nu influenteaza deplasarea prin camere.

In ciuda acestor aspecte pozitive mochetele sunt destul de greu de curatat ca la carte din pricina modului in care sunt realizate. O curatare corecta trebuie facuta in profunzimea fibrelor, ceea ce acasa este imposibil fara un efort considerabil. Din fericire firmele de curatenie pun la dispozitia clientilor si servicii de spalare si curatare mochete. Curatarea profesionala reduce riscul deteriorarii tesaturii, mochetele vor rezista mai mult timp, praful si mizeria nu vor mai toci firele, bacteriile si acarienii nu vor mai avea unde sa se dezvolte. Spre deosebire de spalatul mochetei acasa, firmele de curatenie au grija de mochete prin spalare in profunzime prin injectie si extractie sau cu spuma uscata si monodisc. La fiecare spalare si curatare mochete, care poate fi facuta si acasa, se folosesc doar substante ne-toxice, biodegradabile, fara sa existe riscul aparitiei alergiilor. Petele sunt scoase, se testeaza si rezistenta culorilor inainte de a se actiona asupra mochetelor, timpii de uscare sunt redusi, la uscarea semi-umeda, cu spuma, nu mai apar mirosuri neplacute, fibrele sunt intarite.

Cand mochetele sunt foarte murdare echipa firmei va utiliza metoda umeda, injectie-extractie, adica se pulverizeaza detergent rapid si se aspira murdaria. Daca alegeti firma Curat Art veti putea personaliza fiecare pachet de servicii, curatarea mochetelor va fi facuta si la sediul firmei pentru mai putin deranj, preturile sunt afisate pe site si nu contin taxe ascunde, totul este transparent si obiectiv din punct de vedere al facturii finale. Doar apeland la Curat Art ai mochete curate in timp record, substante de calitate pentru curatare si experienta unei firme cu peste 10 ani vechime, gata sa te ajute indiferent de tipul mochetei de spalat.