Ajungi la destinatie, de la aeroport, in cateva minute cu serviciile transfer aeroport Otopeni de la Premium Rent

In ultima vreme s-a vorbit destul de mult despre transportul de la aeroporturile mari din tara, mai ales in cazul celor din Bucuresti, unde numarul oamenilor care tranziteaza aeroporturile este enorm. Problema tine de numarul mic al firmelor carora le-a fost permis sa opereze si masinile prea putine din dotare. A astepta sa gasesti un taxi cand te-ai intors dintr-o calatorie cu avionul este o misiune sinucigasa, care te poate tintui pe aeroport minute, daca nu ore bune.

In situatia in care mai ai si de ajuns intr-un loc din Capitala cat se poate de repede, la o intalnire, lucrurile sunt si mai complicate. In aceasta situatie poti apela fara probleme la serviciile de transfer de la aeroportul Otopeni oferite de Premium Rent, o firma specializata in rent a car si transport de la aeroport catre orice destinatie din tara. Cu Premium Rent ai garantia ca vei ajunge la timp oriunde ai nevoie, soferii profesionisti cunosc bine toate drumurile, asa ca aleg ruta potrivita pentru a evita orice intarzieri, tarifele practicate sunt pentru toate buzunarele, astfel ca va puteti rezolva treburile in siguranta, rapid si la un pret bun. Cele peste 130 de masini din dotare au toate reviziile facute, au performante foarte bune, motoare puternice, au si WIFI-Router ca sa fiti mereu conectat la internet si sa raspundeti la e-mail-uri sau sa discutati pe chat cu partenerii de afaceri.

Intrucat nu numai in Bucuresti aveti nevoie de transport rapid de la aeroport catre orice destinatie, serviciile de transfer de la aeroport ale Premium Rent sunt disponibile si in aeroporturile din Iasi, Bacau, Sibiu, Targu Mures si Constanta. Firma pune la dispozitie clientilor masini mai mici, din clasa Premium/Luxury sau Midsize, dar si masini mai mari, din clasa Van 8+1 locuri, de tipul Mercedes Vito sau VW Caravelle. Disponibilitatea serviciului este 24h/7, comandarea masinii putandu-se realiza chiar si online in toata siguranta, dar si prin apel telefonic la numerele afisate pe site-ul Premium Rent.