Dietele bazate pe mancare libaneza te ajuta sa slabesti rapid si fara infometare

Odata cu venirea primaverii doamnele si domnisoarele incep sa se gandeasca serios la diete. Dietele ajuta organismul sa scape de toxinele acumulate in timp, curata colonul, le ajuta pe femei sa slabeasca si sa isi mentina o silueta de invidiat. Regimurile alimentare variate sunt cheia unor diete cu rezultate excelente, asa ca tipul de mancare consumata la dieta trebuie ales cu mare grija.

Cea mai buna si mai echilibrata dieta pentru slabit e cea care are la baza mancare libaneza. In dieta libaneza intalnim multe legume crude, cereale integrale, supe, iaurt, zeama de lamaie, condimente, coriandru in special, dar si mult ulei de masline. Toate clasele principale de alimente sunt combinate cu legumele crude, orice fel de mancare libaneza este saraca in calorii, include multe cereale integrale de calitate. Continutul mare de legume din dietele libaneze are drept scop eliminarea caloriilor in exces din grasimile consumate si adaugarea de fibre care detoxifica colonul luate in principal din legume. Vitaminele si mineralele din dietele libaneze accelereaza metabolismul, uleiul de masline bio si extravirgin are si el acelasi efect asupra metabolismului, fiind asimilat foarte rapid de organism.

Cantitatea de glucide din mancarea libaneza este foarte mica, iar glucidele provin doar din carbohidrati calitativi. Se consuma multe lichide, lamai, detoxifiante si acceleratoare ale arderilor grasimilor. In fiecare preparat libanez vom intalni doar ingrediente proaspete, fructe, sucuri multe, ingrediente derivate obtinute prin procedee simple, fara adaosuri de substante daunatoare organismului. Dietele libaneze sunt asa de sanatoase si pentru ca reusesc sa combine diverse tipuri de produse pe care in mod normal nu le asociem corect intre ele. Intr-o bucatarie libaneza se prepara atat gustari calde sau reci, cat si feluri principale bazate pe carne, dar nu prea multa, in general slaba, peste, pui, salate cu foarte multe legume, deserturi cat mai „naturale”, fara prea multe grasimi.