Vreti o vacanta ca-n povesti? Alegeti unitati de cazare Bran Moeciu

Daca nu ati apucat sa mergeti la mare in lunile de vara si vreti totusi sa va petreceti un concediu perfect intr-un cadru de basm zona Bran-Moeciu este o alegere perfecta pentru cele cateva zile fara sarcini si stres. Spatiile de cazare Bran Moeciu sunt inconjurate de multa verdeata, sunt asezate la poalele muntilor, este multa liniste si sunt ingrijite. In jurul lor exista o gramada de obiective turistice de vizitat cat timp va petreceti vacanta la munte, puteti sa faceti plimbari in aer liber in niste peisaje desprinse parca din cartile cu basme.

Preturile pentru o zi de cazare sunt destul de bune, pot exista si reduceri si oferte speciale, in care cumparati un pachet cu sase nopti si pe a saptea o primiti gratuit. Unitatile de cazare Bran ofera acces la bucatarii, la gratare si la restaurante si terase. Daca vreti sa mancati ceva in plus puteti sa faceti cumparaturi in piata sau in supermaketurile din apropiere. De la pensiuni puteti sa plecati spre Cetatea Rasnov, atestata documentar inca din 1335, unde puteti avea surpriza sa gasiti o cafenea, o terasa, un magazin cu produse romanesti bio si un peisaj exceptional, impunator. Dupa Cetatea Rasnov trebuie sa vizitati Castelul Bran, decorat si amenajat de Regina Maria, Muzeul Satului si Cheile Dambovicioarei si Pestera Dambovicioara.

Daca alegeti o unitate de cazare Bran sau Bran-Moeciu, nu trebuie sa ratati nici Pelesul si Sinaia, nici panorama splendida oferita de Piatra Craiului si Bucegi, daca mergeti in zona Moeciu de Sus si aveti chef de o plimbare mai deosebita. Avantajul cazarii in aceasta zona tine si de preparatele cu specific pe are le puteti servi, de aerul curat si linistea absoluta, tulburata uneori de cate un tril al pasarilor.

De asemenea, aveti la dispozitie si nenumarate trasee pe care le puteti parcurge. In poienite puteti sa admirati o gama de flori multicolore. Daca vreti sa va distrati aveti la dispozitie numeroase zone unde atat tinerii, cat si adultii pot sa aiba cateva momente doar pentru ei, in compania unei muzici de calitate.