Vacante pline de magie greceasca

Corfu este cu siguranta alegerea potrivita pentru sejururi Grecia, daca sunteti in cautarea unei vacante pe o plaja traditionala, Glyfada fiind una dintre cele mai bune, fiindu-i atribuit steagul albastru. Steagul Albastru de pe plaja Glyfada a venit la pachet si cu o paleta intreaga de sporturi nautice, cum ar fi ski-jet sau hidrobicicletele.

Nu trebuie sa ratezi o excursie cu barca la Grota Albastra din Zante, unde pe zidurile acestui labirint de pesteri se reflecta cel mai bine albastrul apei, si iti creeaza impresia ca tot timpul esti inconjurat de mare. Grota este un loc minunat si pentru snorkeling, pe Capul Skinari, in partea de nord a insulei. Aproape toate ofertele pentru sejururi Grecia 2015 sunt dedicate vacantelor all inclusive, un pachet complet de servicii turistice ce cuprinde zborul cu avionul, transferul la hotel, asistenta turistica, cazare si masa all inclusive. Asta inseammna ca trebuie sa lasati acasa toate grijile, pentru ca singura voastra preocupare sa fie relaxarea pe plajele cu nisip fin, croazierele pe mare si participarea intensa la viata de noapte. Daca viata de noapte nu va pasioneaza, atunci puteti sa stati linistit pe o terasa si sa va delectati cu muzica greceasca si un vin alb extraordinar de bun.

Chiar daca Grecia este luata cu asalt politic in aceasta perioada si aparent haosul domneste pe strazile sale, nu trebuie sa va lasati influentati, deoarece acest haos nu se simte pe terase si nici pe plaje, iar pe insulite - cu siguranta nu va poate atinge nici cea mai puternica polemica politica. Grecia nu inseamna insa numai plaje si nisip fin ci reprezinta si o frumoasa poveste urbana, indiferent pe ce strazi alegi sa te plimbi. Magia urbana te va face cu siguranta sa revii in fiecare an in Grecia, indiferent ca doresti sau nu sa optezi pentru sejururi Grecia all incluse.