In functie de luna in care te-ai nascut poti sa ai o boala grava

Citeam mai nu stiu cand un articol despre oameni si zodii, citeam si ma minunam deoarece oamenii sunt destul de ciudati chiar si fara alte mentiuni in zodiace si in horoscoape si sunt destul de dezaxati fara a se pune accentul pe dezaxarea lor. Iar cum oamenii au nevoie sa creada in ceva - cred in horoscop. Astfel ca in functie de luna in care te-ai nascutpoti sa suferi de o anumita boala, insa eu zic ca in functie de lumea in care te-ai nascut poti sa suferi de mai multe boli.

Asadar, fiecare zodie are cate o boala, si fiecare boala are cate o luna. De exemplu, daca te-ai nascut in luna ianuarie poti sa suferi de grandomanie si implicit de un apetit ridicat care te poate duce la obezitate. Daca te-ai nascut in luna februarie poti sa suferi de o boala psihica foarte grava care incepe cu clepto si se termina cu manie, prin urmare iti vei insusi multe lucruri. Cei nascuti in martie pot suferi de depresii adanci deoarece nu le convine nimic niciodata si sunt mereu cu gandul la ceea ce nu trebuie. Persoanele nascute in luna mai au o boala destul de greava care se cheama aerianism. Desigur este un cuvant inventat dar daca tot se inventeaza cuvinte pe la TV, de ce sa nu o facem si in bloguri?! Persoanele nascute in luna iunie sufera de dorinti acute de a se dezbraca, deci de un fel de nudicentrism. Adica se dezbraca tot mai mult si se lasa prada soarelui. In cele din urma, persoanele nascute in iulie, deci dupa jumatatea anului, cam incep sa se inspire din prima jumatate deoarece iulienii au o boala sefera inrudita cu nudicentrismul, augustienii sufera de o oarecare maladie cronica care se numeste fie ameteala a cerebelului, fie nevoie compulsiva de a se arata mereu nedumerit.

Septembrie este o luna care aduce insa o boala mai aparte celor nascuti si anume alcoolismul, deoarece toamna se numara bobocii dar si litrii de vin. Apoi octombrie seamana a cascaval deoarece se apropie iarna si apare si cea mai grava boala odata cu instalarea lunii noiembrie si anume sindromul lenii acute. Iar daca decembrie este echivalentul hibernarii, atunci sentimentul de lene se acutizeaza insa devine mai abstract pe masura ce se instaleaza senzatia de satietate dupa pomana porcului.