Blugi ieftini si tinute celebre

Blugul este un accesoriu vestimentar care intotdeauna va fi la moda, indiferent cum alegem sa il purtam. Blugii - ca si pantaloni, de asemenea, mai ales de cand a pornit marea euforie cu taieturile in genunchi si de cand sunt la moda pantalonii care acopera numai jumatate de fund, cu atat mai mult.

Ei bine, gusturile nu se discuta, insa in cazul in care va vedeti contrariat sau contrariata asupra faptului ca blugii pot fi purtati in orice fel si la orice ocazie, atunci nu ezitati sa va puneti intrebari. Este ideal sa ai in casa o vesta de blugi care merge de minune cu o camasa alba, este ideal sa aveti o pereche de blugi ieftini pe care sa ii asortati cu o pereche de tenisi sau cu o pereche de sandale ori papuci, mai ideal este insa sa nu exagerezi cu ei. Blugii pot fi purtati la locul de munca, acolo unde iti permite, sau mai bine de atat - pot fi purtati la evenimente light, de exemplu festivaluri sau concerte.

Blugii insa trebuie asortati si dupa talie si atunci cand talia nu iti permite - cu siguranta nu vei opta pentru blugi cu talie joasa, nu vei opta pentru blugi cu rupturi pe genunchi prea mari si nici blugi cu talie prea inalta sau largi. Blugii rupti au intrat in scena vara asta mai mult ca niciodata, aducand cu ei taieturi din ce in ce mai adanci si pete de tot felul, ca sa nu mai zicem de insertii si desene handmade (neaparat). Atunci cand purtam o pereche de blugi rupti trebuie sa avem grija sa pastram un echilibru al pieselor alaturi de care ii punem. Pentru o tinuta casual alege sa porti o pereche de blugi rupti alaturi de o pereche de tenisi colorati sau balerini si un top simplu, lejer.