Surprinde-ti sotia sau iubita cu o pereche de cercei placati cu aur sau argint

Vreti sa ii faceti un cadou deosebit sotiei sau prietenei dvs. pe care sa nu-l uite multa vreme? Aveti de gand sa impresionati placut la prima intalnire cu o bijuterie inedita pe care iubita sa o poarte cu placere peste tot pe unde merge? Oferiti-i cercei placati cu aur sau argint, bijuterii de calitate pentru care femeile fac o pasiune odata ce le-au vazut expuse intr-un raft. Bijuteriile placate pot pune in valoare foarte simplu personalitatea doamnelor din viata dvs., oferindu-le un plus de eleganta si stil.

Belatriz, magazinul online de bijuterii si accesorii

Cu cele mai mici preturi si o calitate de invidiat a produselor comercializate, este locul de unde puteti incepe cautarile pentru alegerea celor mai simpatici si mai potriviti cercei placati cu aur sau cu argint, numai buni pentru a evidentia frumusetea persoanei dragi. Stilul unic al bijuteriilor placate vandute de Belatriz se potriveste perfect cu orice look, se poate asorta cu orice tinuta extravaganta sau business, fiind potrivit pentru orice serata sau eveniment important din viata voastra. Aurul folosit pentru placarea cercei placati este de 18k, baza metalica fiind tratata special pentru a rezista aurul aplicat la suprafata. Spre deosebire de bijuteriile din aur, cele placate cu aur sunt mult mai ieftine si au acelasi efect vizual deosebit odata ce sunt purtate si accesorizate cum trebuie.

Diferite modele de cercei

Modelele sunt asa de diferite incat oricine poate gasi exact modelul de care are nevoie in timp scurt. Pentru tinutele elegante merg foarte bine cerceii placati care au si pietre pretioase, ei fiind cele mai bune bijuterii pentru a pune in valoare aurul sau argintul. Din oferta curenta de cercei de pe Belatriz fac parte cercei placati cu argint, cu aur de 18k, cu inimoare, in diferite forme, modele care se asorteaza la orice tinuta, materialul de baza fiind bronzul. Se primeste si o cutie cadou, reducerile ajung pana la 30%, iar garantia este mai mult decat suficienta, doi ani, timp in care produsul poate fi inlocuit sau reparat.