Nu lasa astmul si alergiile sa-ti strice ziua. Ia Astmostop!

Primavara si vara sunt doua anotimpuri pe care mai toata lumea le indrageste. Exista insa si o categorie de oameni care le-ar putea uri dintr-un singur motiv: alergiile si bronsitele. Cei mai afectati de tulburarile respiratorii cauzate de reactii alergice sau non-alergice sunt cei care au astm sau alte afectiuni ale cailor respiratorii superioare. Afectiune inflamatorie cronica a cailor respiratorii, astmul este intalnit mai ales la adulti, dar, in egala masura, sunt si foarte multi copii care sufera din cauza simptomatologiei severe prin care se manifesta aceasta boala.

Astmostop, produs natural 100% pe baza de oua de prepelita, coacaz negru, trifoi rosu, lemn dulce, grindella si menta are un puternic efect antiinflamatoriu tratand exact cauza principala a astmului. In cazul infectiilor cailor respiratorii, medicamentul naturist are efecte expectorante, diminueaza edemul si constrictiile bronsice.

Avantajul major al Astmostop 30 capsule este ca acesta are o actiune asemanatoare cotizonului, vizand mai ales tulburarile de respiratie obstructive generate de alergii. Respiratia va fi mai usoara, caile respiratorii vor fi protejate de atacurile infectioase, iar starea de bine va fi mentinuta chiar si in anotimpurile problematice. Pe de alta parte, ouale de prepelita sunt foarte bune si pentru tinerea in frau a colesterolului, curata vasele de sange, reduc inflamatiile, regland metabolismul si activitatea hormonala, mai intensa primavara. Coacazul negru este un foarte bun atiseptic si antiinfectios, un excelent cicatrizant, ajutand la mentinerea sanatoasa a cailor respiratorii si la tratarea insuficientei respiratorii sau bolilor sistemului nervos.

Lemnul dulce este ideal pentru cei cu infectii respiratorii, alergii, astm pentru ca are actiune expectoranta, este antispastic, antiinflamator. In fine, trifoiul rosu tinteste in primul rand astmul, inflamatiile mucoaselor, tusea, avand un puternic efect asupra alergiilor, prevenind sau ameliorand simptomatologia asociata lor. Per total, Astmostop nu trebuie sa lipseasca din geanta bolnavilor de astm sau celor care merg in zone unde sunt factori care pot declansa alergii urate, calmand reactiile provocate de infectiile cailor respiratorii.