Calitatea si eficienta agriculturii depinde de utilajele agricole folosite

Agricultura a fost mereu una dintre principalele surse care a facut posibila cresterea economica chiar si in timpul crizei economice. Pamantul fertil si culturile bine intretinute, exporturile si munca sustinuta a oamenilor au adus Romaniei bani importanti la care tarile care nu au asa de mult pamant fertil doar viseaza.

Rezultatele obtinute nu ar fi fost posibile fara utilaje agricole performante folosite in mod eficient pe campuri, pentru a trata solul, a cultiva si a strange recolta. Utilajele agricole au usurat enorm munca taranului la camp si au permis sporirea cantitatilor de grane cultivate si culese intr-un timp record, cu un minim de efort. Investitiile in utilaje agricole s-au clasat pe primul loc in planul anual al detinatorilor de terenuri agricole, iar lucrul acesta s-a observat imediat in productia la hectar si in calitatea produselor obtinute.

Marea problema a utilajelor agricole este ca acestea trebuie mereu inlocuite, reparate, pentru a nu exista rateuri in procesele curente din fiecare sezon. Pierderile provocate de utilaje agricole care nu mai functioneaza normal sau sunt uzate fizic si moral pot fi catastrofale pentru firmele sau agricultorii care se bazeaza exclusiv pe veniturile ce le revin din activitatile agricole, asa ca achizitionarea de utilaje noi sau piese de schimb este o necesitate care nu trebuie amanata.

Titan Machinery pune la dispozitia agricultorilor si firmelor care isi desfasoara activitatea in sectorul agricol cele mai bune utilaje, la cele mai mici preturi. De calitate si cu randament sporit, utilajele de la Titan Machiner ii sprijina pe agricultori sa faca fata mai usor cererii tot mai mari de produse agricole. Brandul Case IH comercializat de Titan Machinery garanteaza performanta si cele mai inalte standarde de calitate de pe piata in privinta utilajelor agricole, doua atribute pe care agricultura moderna se bazeaza mai mult ca niciodata.

Din oferta curenta de utilaje pentru agricultura puteti sa comandati tractoare cu motoare cu puteri de 55 pana la 620 CP, combine cu rotor compact Axial-Flow, tehnologie de ultima generatie care permite separarea prin frecarea boabelor si procesarea rapida si eficienta a semintelor si paielor. Pentru balotii de paie puteti sa va echipati cu prese de balotat foarte bune pentru situatia in care terenul trebuie cultivat imediat dupa recoltare-presele de balotat au camere fixe sau variabile. Solul trebuie ingrijit si el asa ca utilajele de pregatit solul, pluguri, scarificatoare, freze, tocatoare si grape sau cultivatoare v-ar putea fi de folos daca vreti sa aveti recolta bogata si sanatoasa.

Tot pentru culturi si sol puteti sa achizitionati utilaje de protectie culturi, de erbicidat, fertilizatoare. Titan Machinery asigura si piese de schimb si service pentru utilajele cumparate, dar si consultanta la achizitie.